Ο Πάνος Κιάμος, μετά τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στο Club 22, εκεί που λατρεύτηκε! θα δείτε στα σίγουρα, ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας- Έχουν πέσει πολλές ώρες δουλειάς, δεν κοιμούνται ούτε τη νύχτα, για να το χειροκροτήσουν όλοι- Που σε συνδυασμό με την Λιόλιου, που όλοι οι επιχειρηματίες την ήθελαν, και τον μια κατηγορία μόνος του, Toni Sfino, πάει για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα

Με αναμενόμενη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, ο παντρεμένος με την επιτυχία τραγουδιστής, Πάνος Κιαμος. Έχει πια εξελιχθεί σχεδόν σε «θεσμός», για τον παρατηρητικό νυχτόβιο. Και απελευθερωμένος στις συνεργασίες του, ωραίος και cool τύπος.

Και σου γεννήθηκε η επιθυμία, να μάθεις το επόμενο του βήμα. Πότε, που και με ποιους. Να, γιατί το Club 22, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, που είχε πεθάνει τα τελευταία χρόνια, θα επανέλθει στη ζωή. Γνωστή η είδηση. Τίποτα δεν προκύπτει χωρίς λόγο. Πολύ περισσότερο όταν το συγκεκριμένο έργο, στην εποχή που λεφτά δεν υπάρχουν, θα ανακαινισθεί στον υπέρτατο βαθμό, θα ντυθεί με ότι πιο καινούργιο υπάρχει. θα μείνετε να το κοιτάτε με γουρλωμένα μάτια, την Παρασκευή 28 Απριλίου, που τα φώτα θα ανοίξουν πάλι. Θα γουστάρετε πολύ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

O Πάνος Κιάμος δεν θα είναι μόνος του. Η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου και ο μοναδικός performer Toni Sfinos, θα είναι μαζί του. Είναι συνδυασμός που θα το δεις σίγουρα, και όχι μία φορά. Πολλές φορές. Έχει όλα τα συστατικά, θέτει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα, για το καλοκαιρινό νυχτερινό πρωτάθλημα, να βγει πρώτο. Ξεκάθαρα πως ναι.. Και οι μέρες πλησιάζουν, φουντώνει η λαχτάρα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο – Club 22!
| Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22 |
| Τηλ. Κρατήσεων 2160044910 |
Πρεμιέρα Παρασκευή 28 Απριλίου!
Την πρώτη εβδομάδα μαζί και την Κυριακή 30 Απριλίου!

Διαβάστε επίσης : Ομάδα δυνατή, έτοιμοι για Club 22

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.