Μόνο όποιος προσπαθεί, έχει δικαίωμα στο λάθος! Και ο Σταθάκης το προσπαθεί αφάνταστα πολύ, να διώξει το μαύρο σύννεφο πάνω από την Παναχαϊκή – Δεν κοιμάται τα βράδια, μέχρι να βρει την λύση, και την βρήκε ίσως

Το βλέπεις και αισθάνεσαι κάπως περίεργα. Την πραγματικότητα που συναντάς στην σημερινή ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής.. Αναπόφευκτα κάνεις σύγκριση με προηγούμενες καταστάσεις, και καταλήγεις στο συμπέρασμα πως όλα αλλάζουν, μα εδώ τίποτα! Για πολλοστή φορά, στο ίδιο άτεχνα σκηνοθετημένο έργο θεατές! Την έχει συνηθίσει την πίκρα ο Παναχαικατζής.

Είναι απογοητευμένος, πράγματι είναι. Και διαμαρτύρεται. Αναφέρομαι στον Πέτρο Σταθάκη. Τον γνωστό Πέτρο Σταθάκη. Αυτός που δηλαδή, μπήκε μπροστά, στην μετά Μπάρλου εποχή. Στην πιο δύσκολη εποχή. Την θυμάστε, ακόμα και μέχρι το σήμερα. Το σήκωσε το μεγάλο βάρος, στην πρώτη σεζόν, την Παναχαϊκή την επανάφερε στην Super League 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σε αυτή την δεύτερη σεζόν, πως τα πάει, το σηκώνει το μεγάλο βάρος ; Δεν αισθάνεσαι πως μπορεί τόσο άνετα, δυσκολεύεται πάρα πολύ. Ότι δεν μπορεί να πληρώσει από την τσέπη του. Όμως αισθάνεσαι και το άλλο. Πως δεν θέλει να φύγει, να κουνήσει το μαντήλι, να αφήσει την δουλειά στη μέση, να αφήσει το καράβι να βουλιάξει.

Και τι κάνει για αυτό; Το κεφάλι του σπάει νύχτα μέρα, πάει από εδώ, πάει από κει, σίγουρα δεν κάθεται αραχτός. Θα σκάσει αν δεν βρει την λύση, και σύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες του Τσίπας Μπλοκ, ίσως την βρήκε, ίσως είναι κοντά.

Γιατί; Έχει υποχρέωση στον κόσμο της Παναχαϊκής, όταν θα φύγει από δω, να μη το βάλουν στην ίδια κατηγορία με τόσους άλλους, τα λαμόγια και τους απατεώνες. Σε άλλη κατηγορία θα θέλει να τον βάλουν. Όχι, σε αυτούς που σου είπαν πως τα εκατομμύρια “τρέχουν” από τις τσέπες, μα σε αυτούς, που προσπάθησαν πολύ.

Τέλος πάντων, μην το πολυτραβάμε. Μόνο όποιος προσπαθεί πολύ, έχει δικαίωμα στο λάθος. Μη το ξεχνάς αυτό!

Διαβάστε επίσης : Καλά τα όσα γράφουν, αλλά αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για Παναχαϊκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.