Καλά τα όσα γράφουν, αλλά αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για Παναχαϊκή

Αυτό τώρα το έργο με την κύριο Πέτρο Σταθάκη και την Παναχαϊκή τι είναι; Καμία έκπληξη για τους πονηρούς της πιάτσας, κι όταν λέω της πιάτσας εννοώ της υψηλής κλάσης. Εκείνων που ξέρουν, που καταλαβαίνουν, αλλά δεν μιλάνε για το τι πραγματικά παίζει. Δεν πίστευαν πως όλα έβαιναν καλώς, το άλλο πίστευαν. Ότι όπου να ‘ναι θα σκάσει η μπόμπα και θα ξαναβρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο. Στο σημείο που το έχουμε δει αμέτρητες φορές, να έρχεται το νέο αφεντικό. Να μας υπόσχεται το “θαύμα”, αλλά η μέρα εκείνη δε θ’ αργήσει, που “φούσκα” αποδεικνύεται το “θαύμα”. Και φεύγοντας, λέει τα χειρότερα λόγια για τον κόσμο. Ότι δεν στήριξε. Για τους επιχειρηματίες της πόλης. Ότι εχθροί φάνηκαν στην πράξη. Για τους ποδοσφαιριστές. Ότι δεν έχουν Παναχαϊκές ευαισθησίες. Αλλά δεν φταίει κανείς, αυτοί που τους πιστεύουν φταίνε.

Το Νο1 υπ’ όψιν. Ο Σταθάκης φεύγει από την Παναχαϊκή, αλλά δεν φεύγει ακριβώς. Η Παναχαϊκή δεν βγαίνει από τη σκέψη του. Τι να σημαίνει αυτό ; Δύσκολα να ξανά πάρει λεφτά από τους Αμερικάνους, τα έχει σπάσει μαζί τους. Οπότε από από άλλες πηγές, την Πάτρα ή την Αθήνα, πιο πιθανό η Αθήνα, ψάχνει και με απεγνωσμένο τρόπο, να χρηματοδοτήσουν την θητεία του. Μη ρωτάς αν είναι δύσκολο. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κανείς δεν δανείζει έτσι, πάρε και κάνε εσύ το κουμάντο. Δεν πάει έτσι. Αλλιώς πάει. Ναι, πάρε αυτά, αλλά με αυτούς τους όρους. Εμείς αυτά θέλουμε. Για δουλειά πρόκειται, να κερδίσουν θέλουν όλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Νο2 υπ’ όψιν. Ο Πέτρος Σταθάκης δεν είναι ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας, είναι ο διαχειριστής. Και μόνο περίεργο δεν είναι πως ακόμα και να βρεθεί ο τέλειος αγοραστής. Που θα είναι και καλοπροαίρετος και συνεννοήσιμος και με background. Το ποσό του αντιτίμου, αυτό υπολογίζεται στα 150.000-200.000 χιλιάρικα. Θα πρέπει να το καταβάλει στον έναν από τους τέσσερις Αμερικάνους. Μου διαφεύγει το όνομα. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος!

Το Νο3 υπ’ όψιν. Μετάφραση “Το άλλο το κουφό”. Νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Που ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει. Λοιπόν, πως περιμένει οι παίκτες να γυρίσουν στις προπονήσεις, στα παιχνίδια, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του, να διατηρήσουν την οποιαδήποτε επαφή. “Στοπ!” του είπαν, δεν πάει άλλο.

Έτσι που λες. Θα επανέρθουμε!

Διαβάστε επίσης : Γιατί έφυγε ξαφνικά ο Μουτζουρούλιας από την Παναχαϊκή ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.