Γιατί έφυγε ξαφνικά ο Μουτζουρούλιας από την Παναχαϊκή ;

Είσαι Παναχαικτσής και είσαι προβληματισμένος, κάργα μπερδεμένος. Βεβαίως. Βεβαιότατα. Αφού το νοιώθεις, το βλέπεις πως δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα, με τον τρόπο που εξελίσσονται το τελευταίο καιρό. Θυμίζουν δάσος γεμάτο από σύννεφα.

Από την αφαίρεση 12 βαθμών, από το πρωτάθλημα της Super League 2, που απειλείται η πατρινή ομάδα, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Διάβασες και το …ξαφνικά τέλος του Στάθη Μουτζουρούλια. Είχε αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή. Τον θυμάστε, σίγουρα τον θυμάστε. Πρώην πρόεδρος της ομάδας και ο άνθρωπος που “θυσίασε” τον Πατραϊκό με την περίφημη τότε συγχώνευση και τη δημιουργία της παλιάς ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να μας πουν οι “ειδικοί” τι έχει συμβεί. Τι μπορεί να έπαιξε πίσω από τις κλειστές πόρτες και έφυγε. Σίγουρα η συνταγή είναι γνωστή. Δεν χρειάζεται να γυριστεί σε ταινία. Για να αποχωρήσει οικειοθελώς κάποιος από κάπου, κάτι έχει στραβώσει, κάτι δεν πάει καλα.

Η σχετική ενημέρωση:

“Ως γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,

Δήλωσα την παραίτηση μου στην Διοίκηση και στον Κο Σταθάκη, για προσωπικούς μου λόγους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τον προπονητή και το team του, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την συνεργασία.

Εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στην ομάδα μας και επιτυχία στους στόχους της.”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.