Ο Κώστας Μπερτάκης άνοιξε το Teatro για την πρωταθλήτρια ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη! Πάρτι μέχρι το πρωί, τα ζεϊμπέκικα, ο λουλουδοπόλεμος και ο ύμνος της Ενωσης – Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθέωσε τον Πρόεδρο

Το σήκωσε η ΑΕΚ. Παρότι βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην διαδρομή της αυτή, κατάφερε να ζήσει το όνειρο. Να φέρει το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας, στην Αγιά Σοφιά. Στο νέο της εντυπωσιακό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, γνωστό και με την εμπορική ονομασία OPAP Arena. Στο διαμάντι, που φέρει την προσωπική υπογραφή του Δημήτρη Μελισσανίδη, καλά τα είχε πει ο Ντέμης.

Πάμε σ’ άλλο γήπεδο. Δηλαδή; Κατάκτηση τροπαίου δίχως μπουζούκια γίνεται; Όχι δε γίνεται, καθώς οι επισκέψεις ομάδων σε νυχτερινά μαγαζιά μετά από κάποια επιτυχία έχει γίνει πλέον έθιμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιστή στο συγκεκριμένο έθιμο που έγινε… λατρεία ήταν και η ΑΕΚ, η οποία συνέχισε το γλέντι στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδούν οι Αργυρός και Ρουβάς, στο Teatro Music Hall. Κυριακή χθες και άρα δεν θα λειτουργούσε, αλλά ναι, το καταλάβατε, ο επιχειρηματίας του, ο Κώστας Μπερτάκης, το άνοιξε μόνο για αυτήν.

Στο μαγαζί του στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι, με τους παίκτες της Ένωσης, τον Ματίας Αλμέιδα και το τεχνικό επιτελείο του να το γιορτάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν από εκείνους που έγινε σύνθημα μέσα στο μαγαζί, με τον ίδιο να τα δίνει όλα επί σκηνής και, μάλιστα, να προσκαλεί και παίκτες του να συνεχίσουν να γιορτάζουν τη μοναδική στιγμή της ΑΕΚ.

Φυσικά, παρών ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος δήλωσε πανευτυχής, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ειδοποίησε με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, πλέον ειδοποιεί ο κόσμος και η ομάδα.

Ο Αργυρός τον εκθείασε, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα.

ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ
ΑΕΚ ΓΛΕΝΤΙ

-thetoc.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.