Ο Θέμης Μπάκας είναι Πατρινός, δεν είναι από την Αυστραλία

Δεν έχον το θεό τους οι κύριοι. Να καταλάβω πως ήρθε από το πουθενά και τους έβαλε δύσκολα, πολύ δύσκολα. Σχεδόν σίγουρη, θεωρούν την εκλογή του οι “ειδικοί”, μετά την …καυτή κεντρική προεκλογική ομιλία του. Βάζω στο λογαριασμό και την προβολή στα ΜΜΕ, η απόλυτη επανάσταση και εκεί. Δεν έχει προηγούμενο, δεν έχει ξαναγίνει !

Αλλά κάπου λες ένα ώπα φτάνει όμως, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, και δίνεις την εξήγηση. Ο Υποψήφιος του Σύριζα στην Αχαία, Θέμης Μπάκας. Είναι από την Κόρινθο, όχι από την Αυστραλία είναι, δεν ξέρω από που είναι ακριβώς.. Πάντως δεν είναι από την Πάτρα. Κι όμως! Όπως στο λέω. Παραφροσύνη με τα όλα της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άκουσα αγαπητό σύντροφο στο ίδιο κόμμα, να το λέει και με απογοήτευσε. Τον είχα για πιο σοβαρό, που ενώ γνωρίζει πως αυτό είναι το πιο μεγάλο ψέμα, έχει καταφύγει στην λασπολογία και τα fake news. Φως φανάρι είναι το γιατί. Συνειδητά επιθυμεί να μπερδέψει, να τραυματίσει συναισθηματικά τους Αχαιούς ψηφοφόρους.

Μα έλα όμως που δεν του περνάει. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Ο Μπάκας ήρθε για να μείνει. Ο Μπάκας θα τους τυραννάει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.