Μοίραλης σε Tsipas Radio : Όσοι είχαν μια άνεση, θα αντέξουν ακόμη 3-4 μήνες-Οι άλλοι…δύσκολα

Βλέποντας τα κρούσματα και την αυξητική τους τάση, αλλά και λόγω ότι είμαστε στον χειμώνα, ήμουν πεπιεσμένος ότι θα ήταν ο πρώτος κλάδος που θα έκλεινε και ο τελευταίος που θα ανοίξει, τόνισε στο Tsipas Radio, ο Γενικός γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, αλλά και γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας, Νίκος Μίραλης, αναφορικά με το αν περίμενε πως η εστίαση θα άνοιγε μέσα στο Δεκέμβρη.

Είναι ο εύκολο στόχος, που προφανώς και με τα δεδομένα που υπάρχουν και σήμερα, αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν ευθύνεται η διασκέδαση των νέων, κάτι το οποίο ακούστηκε από τους κυβερνώντες, πρόσθεσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα, αλλά τώρα, ακόμη και οι υγιείς επιχειρήσεις, βρίσκονται σε μεγάλη πίεση, τόνισε ο κος Μοίραλης και πρόσθεσε πως αν μιλήσουμε για τον Απρίλιο, που, όπως φαίνεται, τότε θα μας δώσουν το δικαίωμα να ανοίξουμε, οι περισσότεροι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

Όσοι επιχειρηματίες της εστίασης, τα προηγούμενα χρόνια, είχαν μια οικονομική άνεση και οι επιχειρήσεις τους ήταν σε ένα επίπεδο, έχουν τη δυνατότητα για ακόμη 4-5 μήνες, το πολύ, να αντέξουν. Αλλά η πλειοψηφία των συνάδελφων μας, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ξεκαθάρισε.

Νομίζω, πάντως, πως δεν ήταν λύση να μας ανοίγανε για 10-15 μέρες και να μας ξανάκλειναν, τόνισε επιπρόσθετα.

Όλοι οι επιχειρηματίας συμφωνούν πως να πάει λίγο παραπέρα, αλλά να ξέρουν πως όντως δεν θα μας ξανακλείσουν και δεν θα υπάρχουν αυτά τα ημίμετρα στο ωράριο λειτουργίας, δήλωσε.

“Υπάρχει μια παραφωνία, είναι πραγματικότητα. Για αυτό και δεν έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Μοίραλης, σχολιάζοντας για το ότι πολλοί έχουν αγανακτήσει ενάντια στην κυβέρνηση και κάποια στελέχη της, που δίνουν διαφορετικές προβλέψεις σχετικά με την άρση των μέτρων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.