Παντελής Αναστασόπουλος : «Ανοίγει τα χαρτιά του» στο Tsipas Radio, για τον ραδιοσταθμό που ονειρεύεται

«Η αλήθεια ότι το σε αντίθεση με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ανεβαίνει. Βέβαια, τα ραδιόφωνα, έτσι όπως παίζουν στη μπάντα σήμερα των Αθηνών, είναι κονσερβοποιημένα. Είναι μια τυπική play list. Χάθηκε η μαγεία των 90s, που υπήρχε χύμα λόγος, ο καθένας έλεγε ότι ήθελε, χωρίς να διαβάζει κειμενάκια και έπαιζε φοβερή μουσική. Θα ήθελα, λοιπόν, να δημιουργήσω έναν τέτοιο σταθμό!»

Ο νεαρός επιχειρηματίας, πρώην μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος, μάλιστα, σχετικά προσφάτως είχε μπει στην διαδικασία αγοράς του μπασκετικού Απόλλωνα Πατρών, κ. Παντελής Αναστασόπουλος, σε συνέντευξή του στο Tsipas Radio και στην εκπομπή του Ηλία Τσίπα, εξηγεί για την αίτηση/φάκελο που έστειλε προς το ΕΣΡ, προκειμένου να του χορηγήσει άδεια ραδιοφωνικού σταθμού, ως προς τις συχνότητες της Αττικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλύοντας την φιλοσοφία του, λέει πως θα είναι ψυχαγωγικός μεν, αλλά θα έχει κατά το ήμισυ χαρακτήρα στους Έλληνες της διασποράς.

Ο ίδιος αναφέρεται φυσικά και στη σημερινή επικαιρότητα για τον κορωνοϊό, εξηγώντας πως δεν αντέχει τους συνωμοσιολόγους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.