Η μνεία του Bread Factory στις μικρές, απλές, καθημερινές πράξεις που εκφράζουν την αγάπη και το ενδιαφέρον

Αρκετοί οι λόγοι και να ακούει, και να διαβάζει, και να μελετάει κανείς το Τσίπας Μπλοκ. Όπως να πληροφορηθεί. Να ενημερωθεί. Να μάθεις κάτι που δεν ήξερε. Μέσα και το να χαλαραρώσει, να διασκεδάσει, να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Ακόμη και να πέσει σε τίποτα «ψαγμένες» αράδες, να την δει τελείως διαφορετικά, να πιάσει το νόημα το πραγματικό.

Υπάρχουν και οι μκρές πράξεις. Είναι πιο σημαντικές από τα μεγάλα λόγια. Eίναι οι πράξεις που δίνουν μορφή, ανάστημα, στις λέξεις! Είναι οι πράξεις, οι τοσοδούλικες, που θεραπεύουν τις ζωές μας. «Η στερνή, η πιο ιερή μορφή θεωρίας είναι η πράξη» όπως είχε γράψει και η αξεπέραστη πένα του Καζαντζάκη!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μην πεις ότι αυτά είναι απλά ωραία λόγια, για την βιτρίνα, που δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Δεν προλαβαίνω να το ξετυλίξω επιπλέον και “πέφτω” πάνω στο παράδειγμα.

Διαβάζω :

Στα Bread Factory είμαστε περήφανοι που με απλές πράξεις, μπορούμε να φέρουμε τόσο μεγάλα χαμόγελα!

Η καλή πράξη του μήνα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, παρέχοντας οικονομική αρωγή για την αγορά εμβολίων, ζωοτροφών καθώς και πρώτων αναγκών για τους Αδέσποτους φίλους μας!

Η παράδοση έγινε παρουσία του Κ. Ηλία Πετρόπουλου και των εθελοντών του συλλόγου «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας».

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, σκύλος και κείμενο που λέει "BREAD FACTORY FOOD FOR αγάπης. THOUGHT •Πράξεις Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.