Δωρέα για χειροκρότημα από τα Βread Factory

Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο. Μέχρι προσφάτως σίγουρα ήταν, σήμερα δεν είναι. Σε καμιά περίπτωση. Έχει ξυπνήσει για τα καλά. Ξέρει τι σόι κουμάσι είναι οι περισσότεροι, τα νταραβέρια τους. Οπότε, λοιπόν, έχει πια την κρίση και την άποψη, να καταλάβει πότε μία ανθρωπιστική αποστολή, είναι γνήσια και αληθινή, είναι ωφέλιμη. Από την άλλη, πότε γράφεται και υπογράφεται μαϊμουδένια. Λέει αυτά που λέει το Tsipas Blog, γνωρίζοντας σε ποιους απευθύνεται. Ότι οι αναγνώστες μας δεν είναι το δίποδο, το πλάσμα το ανάξιο, με εγκεφαλική παράλυση.

Γι αυτό είναι δίκαιο να πεις ότι η προσφορά προς την κοινωνία, από τα Βread Factory, δεν γεννήθηκε τώρα, επειδή πουλαέι. Όχι, είναι συνεχής και αδιάλειπτη, είναι κάτι το οποίο το χαρακτηρίζει, από την πρώτη ημέρα της εμφάνισης του. Ποτέ με τα λόγια, πάντα με τις πράξεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Που λέτε διάβασα πως έκανε μια δωρέα για χειροκρότημα. Ανακαίνισε όλο το σχολείο, του κέντρου ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», που λειτουργεί από το 2013, στον Δήμο Ηλιούπολη έχει την έδρα του, και το έργο του είναι το εξής : Συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των Ανθρώπων με Νοητική Αναπηρία και των οικογενειών τους, παρέχοντας δια βίου εκπαίδευση, σταθμισμένη στις ανάγκες και στις επιθυμίες τους, υποστήριξη στην αυτόνομη διαβίωση τους καθώς και υπηρεσίες ένταξης στην αγορά εργασίας.

Αυτό το νόημα είχε το event που πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη του PRman, Χάρη Σιανίδη, με charity ambassadors του ομίλου την Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.