Ο Κασσελάκης ξεβράκωσε το σύστημα

Μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα όλοι αυτοί – μέσα σ’ αυτούς και ο αποδυτηριάκιας – οι χλευαστές της πολιτικής και ειδικά της κομματοκρατίας. Πως όλο αυτό το κόλπο είναι της πλάκας, και δεν αξίζει να ασχολείται κανείς στα σοβαρά. Να παίρνει στα σοβαρά την πολιτική που υποτίθεται από τα κόμματα. Αυτά που καλούνται να κυβερνήσουν, να ελέγξουν, να κρίνουν. Τέλος πάντων να αποτελέσουν επιλογές του κοσμάκη.

Μέγας ο Κασσελάκης! Τεράστιος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που διέπραξε. Μέσα σε λίγες ώρες με την παρουσία του απέδειξε πως είναι πράγματι σωστά και αληθινά όλα όσα για χρόνια επιχειρούσαν να φωτίσουν μυαλά προχωρημένα – μέσα σ’ αυτούς και ο αποδυτηριακιας. Με μια μόνο κουβέντα. Ο απίστευτος Κασσελάκης με τη νόμιμη και δημοκρατική αναρρίχηση του στο πλέον ισχυρό κόμμα της αριστεράς στην Ελλάδα, καθάρισε τη μπουγάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κυρίες και κύριοι, είπε σ’ όλο τον κόσμο ο Κασσελάκης, το πράμα είναι μια πλάκα. Ένα ανέκδοτο. Ποιος Σύριζα, ποια αριστερά, ποια δημοκρατία, ποιο κοινοβούλιο, ποια κόμματα. Ήρθα από την Αμερική να σας ανοίξω τα μάτια. Ξυπνήστε! Το καλαμπούρι είναι καλαμπούρι. Δεν υπάρχει τίποτα. Όλα είναι στον αέρα.

Τι άλλο να κάνω; Τίποτα δεν έκανα και μου ανοίξανε την πόρτα. Μου στρώσανε χαλί και αριστεροί από κούνια. Με αγώνες και εξορίες. Άνθρωποι με προσωπική Ιστορία… , σε ποιον; Σε μένα, τον ξένο, τον άσχετο, τον περαστικό. Το ίδιο θα έκαναν αν αντί να ήμουν εγώ, υποψήφιος αρχηγός στο Σύριζα ήταν ο Τάυλερ, ο ερωτικός μου σύντροφος.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.