Εδώ μιλούν τα γεγονότα

Πες μου τις συνεργασίες σου, να σου πω ποιος είσαι. Τι μποι κουβαλάς. Τι αξία πρέπει να σου δώσω. Ποια like στο Ινσταγραμ ; Τις παρλαπίπες των άλλων, δεν υιοθετεί ο Τσίπας.

Βλέπεις την φρέσκια και ταλαντούχα τραγουδίστρια Λυδία Βλάχου, πρώην μέλος τους γκρουπ Otherview. Που όταν είδε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε, δεν φοβηθηκε. Όχι δεν φοβήθηκε, και στη solo καριέρα πήγε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ποια είναι είναι συνέχεια του έργου σήμερα ;  Mi Amor, Έτσι λέγεται το τελευταίο της singe, και “σκίζει”, ειδικά στο tik tok.

Είναι κι αυτός o Πάνος Κιάμος. Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην πρωταθλητική νύχτα. Θα χαρακτηρίσω τη καλλιτεχνική μορφή του, με Μεγαλοδύναμο σε κάποια θρησκεία. Ανήκει σε αυτούς που κάνον το μεγάλο παιχνίδι και σαν τρελοί, θέλουν οι άλλοι, να ενώσουν δυνάμεις μαζί του.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "CLUB 22 ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ SPECIAL GUEST TONIS SFINOS FESTIVE SEASON CHRISTMAS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12 ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12 ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12 NEW YEAR'S ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/12 ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12 ΔΕΥΤΕΡΑΟΙ/Ο1 ΒΟΥΛ ΑΓΜΕΝΗΣ 22 ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 160044910"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.