Η επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ στο Γκάζι για τους πυροβολισμούς – «Είχαμε ήδη κλείσει»

Με ανακοίνωση του, επίσημη θέση πήρε το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, έξω από το οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί νωρίτερα σήμερα Σάββατο (16.12.2023) στην οδό Ιάκχου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και οι αρχικές εικασίες των Αρχών ανέφεραν ότι μπορεί το μαγαζί να ήταν ο στόχος των πυροβολισμών. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα έγινε ξεκάθαρο πως προηγήθηκε ένας καβγάς και έπεσαν οι πυροβολισμοί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει και το ίδιο το γνωστό κλαμπ με μια ανάρτηση στα stories του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, πως δεν εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό.

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα πως το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί», αναφέρει η ανάρτηση του γνωστού κλαμπ στο Γκάζι.

Γκάζι

-ereportaz.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.