Μιλάει η πραγματικότητα

Σήμερα μόνο το χρήμα μιλάει. Στο λέει η πραγματικότητα. Κι όταν, κύριε ομιλεί η πραγματικότητα, τότε κάνουν τουμπεκί οι πάντες. Θρησκείες και επιστήμες, φιλοσοφίες και ιδεολογίες. Τι να μας πουν; Όσο και να πάνε κόντρα στην μαμά, μία είναι η μεγάλη μαμά, η πραγματικότητα, μόνο αυτή λέει την αλήθεια.

Η πραγματικότητα λοιπόν, λέει ότι το Frangelico, ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, πάει να αλλάξει την κατηγορία του. Να ανέβει στην ανώτερη. Γι’ αυτό προέκυψε η παραγοντική συμμαχία Κώστα Μπερτάκη – θανάση Γκουγκούση. Γι’ αυτό θα δούμε το Πέτρος Ιακωβίδης Ρια Ελληνίδου στην ίδια σκηνή. Γι’ αυτό θα μετονομαστεί σε Vogue club Athens. Γι’ αυτό θα ανακαινιστεί ολοκληρωτικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν αναγνωρίζει η σημερινή πραγματικότητα εκείνον ο οποίος μας λέει ‘’Εγώ δεν θα βάλω βαθιά το χέρι στη τσέπη, διότι θα ‘ναι κρίμα, και να χαλάσω, δεν θα βγάλω αυτά που έβγαζα παλιότερα’.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.