Χρόνια πολλά κύριε Τάκη

Τρομερό πρότζεκτ τα γενέθλια. Φοβερό εμπορικό προϊόν με συμπεράσματα. Για όσους ξέρουν να διαβάζουν. Βλέπεις τον εορτάζοντα, και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος είναι. Ακόμα και τα like και τα σχόλια, που πέφτουν στο διαδίκτυο, στα κοινωνικά δίκτυα, σε αυτές τις πλατφόρμες, παίζουν το ρόλο τους. Όλα έχουν τη σημασία τους, το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα.

Μιλάμε συγκεκριμένα. Επιχειρηματίας και της ημέρας και της νύκτας, είναι ο γνωστός Δημήτρης Γιγουρτάκης. Κι ας έχει καταφέρει τόσα πολλά, παραμένει όμως, με τρομερή ποσότητα ενέργειας, είναι μέσα, σε ότι ιστορία είναι έξυπνη. Ένας τρομερός τύπος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γενέθλια. Δηλαδή; Γιόρταζε χθες και γι’ αυτό ο γιος του Γιώργος Γιγουρτάκης, τον ανέβασε στo instagram. Άρα ; Έδειξε πόσο τον αγαπάει. Πρώτα ο μπαμπάς, η οικογένεια μας να είναι δεμένη και υγιής, και μετά οι δουλειές.

Μπορεί να είναι selfie 1 άτομο, τηλέφωνο, φούτερ, τηλέφωνο και κείμενο που λέει "gigou88 21 ώ. Δείτε τη μετάφραση μετάφ Happy Bday Dad @dimitrisgigourtakis BU 88 TE FLY"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, σκύλος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, λευκός κρίνος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.