Μέτωπο Χάραμα! Μεθαύριο ο Λευκός Χορός, το Σάββατο το The Last Dance και ετοιμαστείτε για καλοκαίρι !

Το περιμένεις πως και πως; Ε, πως να μην το περιμένεις πως και πως. Ο Λευκός Χορός, για μένα προσωπικά, αλλά και για την πραγματικότητα, είναι ότι πιο ποιοτικό και γνωστό party, από το πατρινό καρναβάλι. Το πως και το γιατί δεν το πολυψάχνεις. Έχει μιλήσει η ιστορία. Δεν είναι απλά ακόμη ένα θέμα. Κανένας στην πιάτσα δεν το ισχυρίζεται.

Ε, τότε δικαιολογείται, που εξασφάλισες την απαιτούμενη πρόσκληση. Χωρίς να υπολογίσεις ποια θα είναι η επιβάρυνση στην τσέπη σου. Πόσα φράγκα θα σου φύγουν. Εκτός αν κάποιος θέλει την ποιότητα με τα ψέματα. Σημασία έχει ότι το περιμένεις πως και πως, το ματς αυτό δεν χάνεται. Με τίποτα! Είναι σενάριο απίθανο. Και ο ερχομός αυτής της στιγμής, είναι κοντά, πολύ κοντά. Αυτή την Πέμπτη 23/02, στο χειμερινό Χάραμα.. Τρέξτε για τις τελευταίες προσκλήσεις, στο Beer Bar Q και το Beau Rivage.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "い WHITE DANCE LIVE THE EXPERIENCE 23.02.2023 at a xapama BEAU RIVAGE"

Εσύ, που όμως, βλέπεις γενικότερα τα του Χαράματος. Νιώθεις κάποια συγκίνηση. Κάτι σου έχει πάρει το αυτό σου και σου λέει πως έφτασαν οι δύο τελευταίες παραστάσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο, στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο

Υπομονή! Δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακρά σου, το Χάραμα, που δεν στηρίζεται στα συνηθισμένου τύπου νυχτερινά δεδομένα. Το καλοκαίρι έρχεται, με μεγάλες εκπλήξεις. Ποιος το λέει αυτό ; Το λέει αυτό το tsipasblog, που στην διαίσθηση σου, δεν παίζεται στην πρόβλεψη.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.