Στο μεγάλο μπέρδεμα του “ΥΤΟΝ”, η ανάλυση του Τσίπας Μπλοκ

Το λέμε, το ιστορικά αναμφισβήτητο. Όλα τα μπερδέματα έχουν το λόγο τους. Την ανάγκη τους. Και σ’ όλα τα μπερδέματα έχει βάλει δάκτυλο κάποιος. Στα είπα όλα. Όχι, ακριβώς.

Για το νυχτερινό κέντρο διασκεδάσεως, ΥΤΟΝ, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Είναι επίσης και ιδιοκτήτης, αλλά δεν το έχει μόνος, το έχει με συνέταιρό τον Τάκη Γιγουρτάκη. Μπέρδεμα μεγάλο. Διότι το κρεμάσαν στα μανταλάκια, με την κατηγορία : “Από το 2019, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, απέκρυψε από την εφορία έσοδα 6,2 εκατ. ευρώ”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ισχύει; Δεν το ξέρεις. Κανείς δεν είναι σε θέση να σε διαβεβαιώσει με σιγουριά. Δηλαδή μέσα στο παιχνίδι είναι τα πράγματα να μην έγιναν έτσι, να έγιναν αλλιώς, για να εξυπηρετήσουν σκοπούς άλλους. Και έληξε εδώ; Όχι, βέβαια. Αυτά τα μπερδέματα, είναι μην ανοίξουν. Έτσι κι άνοιξαν, δεν κλείνουν με τη μια. Δεν ξέρεις πόσο διάστημα θα τραβήξουν και τι συνέπειες θα φέρουν. Τι να περιμένεις λοιπόν; Ό,τι σε φωτίσουν οι θεοί. Αυτή είναι η σωστή κουβέντα.

Προχωράς και στην άλλη σκέψη. Μα ο Τάκης Γιγουρτάκης δεν είναι κουμπάρος της οικογένειας Μητσοτάκη, δεν είναι στο απυρόβλητο, δεν μπορούν να τον αγγίξουν ; Αυτές τις σκέψεις κάνουν οι ουδέτεροι παρατηρητές με τα μάτια ανοιχτά. Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε! Άλλο τι πιστεύουν πως παίζεται πίσω από τις κουρτίνες, άλλο τι παίζεται στην πραγματικότητα.

Ποια ήταν η συνέχεια του έργου ; Το μεγάλο μπέρδεμα είναι του ΥΤΟΝ, αυτό έχει τη μπάλα στα πόδια, δική του και η σκέψη για το πώς θα το αντιμετωπίσει. Τι κουμάντα θα κάνει! Και όχι σα ψάρακας, που θα προσπαθήσει να μπαλώσει το μη αναμενόμενο, σύμφωνα με τις… κατάλληλες υποδείξεις των δήθεν ειδικών δεξιά κι αριστερά.

Η απάντηση του «ΥΤΟΝ»

Η εταιρεία που διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται το κέντρο διασκέδασης «ΥΤΟΝ» τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί αλλεπάλληλους ελέγχους στο παρελθόν, οι οποίοι δεν έδειξαν καμία παράβαση.

Πρόσφατα δέχθηκε κλήση για έλεγχο από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη .

Θα χορηγήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να αποδείξει τη σύννομη λειτουργία και φορολογική της συνέπεια.

Κατόπιν αυτού, κάθε δημοσίευμα περί δήθεν φοροδιαφυγής βλάπτει καίρια την επιχείρηση, καλλιτέχνες και δεκάδες εργαζόμενους.

Η επιχείρηση θα λάβει κάθε μέτρο για να προασπίσει τα συμφέροντά της από τέτοιες κακόβουλες ενέργειες.

Να διευκρινιστεί ότι, παρά την πανδημία που έπληξε βαρύτατα τις επιχειρήσεις στο χώρο του θεάματος και ψυχαγωγίας, το ΥΤΟΝ κατόρθωσε να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας πλέον των 120 εργαζομένων της, διασφαλίζοντας το εισόδημα των οικογενειών τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.