Μαύρη μαυρίλα στην εστίαση

Εφιαλτική η σκέψη. Τι θα πάθει η εστίαση από το δεύτερο ολικό λουκέτο, που πάει προς παράταση και μετά τις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, που μίλησε στο Mega ; Μαύρη μαυρίλα κάθε πρόβλεψη. Αν δεν υπάρξει στήριξη των επιχειρήσεών, 1 στα 3 καταστήματα, θα κλείσουν πανελλαδικά. Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες της εστίασης το λένε. Και, μάλιστα, ζητούν να μην ανοίξουν καθόλου πριν τις γιορτές – κάτι που φαίνεται να έχει «κλειδώσει» και σε επίπεδο κυβέρνησης. Ποια, λοιπόν, τύχη περιμένει την εστίαση, αν λάβουμε υπ’ όψιν τα καθόλου καλά κυβερνητικά και κορονοϊκά σημάδια, όπως καταγράφονται αυτή τη στιγμή.

Συμπέρασμα. Η εστίαση, μπορεί να γλύτωσε από την πρώτη καραντίνα, χάρη στα αντανακλαστικά της, αλλά πλέον δεν θα την γλιτώσει. Οδηγείται σε βέβαιο θάνατο. Από την άλλη, δεν μπορεί να κάνει και τίποτα, να πάει σε “πόλεμο”. Αφού δεν πιστεύει ότι έχει θέση σ’ αυτόν, ούτε ότι πρόκειται να κερδίσει κάτι. Και πως να πάει να πολεμήσει, δίχως τον κατάλληλο εξοπλισμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : «Το τέλος της νυχτερινής διασκέδασης» του Στέλιου Πέτσα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.