Στο διάσημο πρώην Μαρκίζ -νυν Delilah- έκλεισε και τον ήθελαν όλοι στη Θεσσαλονίκη

Περιζήτητος ο Νικηφόρος. Ο τραγουδιστής που γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εξίσου στην Πρέβεζα και τη Ρόδο. Μετακόμισε στη Πάτρα, για τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, έκανε παράλληλα τις εμφανίσεις του στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Που στην εποχή του…κορωνοϊου, υπέγραψε συμβόλαιο στο Voodoo και σε λίγους μόλις μήνες, ανέβηκε κατακόρυφα η αξία του στο τραγουδιστικό και νυχτερινό χρηματιστήριο, στο πανελλήνιο. Όπως το έχει επισημάνει ένα περίεργο μέσο, με το όνομα Τσίπας Μπλοκ.

Και γιατί παρακαλώ ο Νικηφήρος είναι περιζήτητος; Επειδή μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων δύο παρασκευών στο Voodoo, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Και τον ζήτησαν όλες οι μεγάλες δυνάμεις, της συμπρωτεύουσας. Όχι τίποτα περιθωριακές και μίζερες. Το οκ το έδωσε στον Μάρκελο Μουρατίδη, που ξέρει ότι έχει το πιο διάσημο μπαρ της βορείου Ελλάδος, το Μαρκίζ (Πλέον λέγεται Delilah Nights). Που ξέρει ότι είναι επαγγελματίας και μάλιστα μεγάλος, που ο λόγος του είναι συμβόλαιο, που ξέρει ότι θα ταιριάξουν τα χνότα του, ίσως να γίνουν και φιλαράκια καλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από 31 Μαρτίου, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη, σε 800αρι μαγαζάρα.

Διαβάστε επίσης : Ο Νικηφόρος με Voodoo, γίνεται Ευρωπαίος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.