Με Μαρινάκη ανοιχτά ο Ρέμος- Του φτιάχνει προεδρική σουίτα, στο μαγαζί, που θα τραγουδήσει

Να ξέρουμε τι λέμε. Αν δεν ξέρουμε τότε καλύτερα να μη μιλάμε. Το να έχει κάποιος ΜΜΕ ή εκπομπή, τέλος πάντων βήμα και να επικοινωνεί με τον κόσμο, αλλά να μη ξέρει τι του γίνεται, υπάρχει πρόβλημα. Κακό πράμα η τύφλα, η τυφλαμάρα, να διαβάζεις άτομα που δεν ξέρουν τη δουλειά. Είναι ανίκανα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. 

Όχι το Τσίπας Μπλοκ, που κυκλοφορεί στην πρώτη θέση και οπλοφορεί στο νυχτερινό γίγνεσθαι. Αυτό θα στο πει. Ότι ο Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις, στο γήπεδο της αθηναϊκής νύχτας, από την Ιερά Οδό, που ήταν μαγαζί δυνατό και θα γίνει μαγαζάρα…Και δείχνει ότι παίζει ανοιχτά με αυτόν, που σε αυτό το κόλπο που λέγεται Ελλάδα, είναι ο νούμερο ένα σήμερα. Ο Αρχηγός. Δεν του κουνιέται κανείς. Ναι βέβαια. Ποιον; Τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφού παίζει με τον πιο μεγάλο, αυτό σημαίνει ότι ο Ρέμος πρέπει να το δείξει, να το επικοινωνήσει με τον κόσμο. Χλιδάτη σουίτα, που θα είναι μόνο για αυτόν και για κανέναν άλλον. Ήταν από τις πρώτες απαιτήσεις, που ζήτησε από τον επιχειρηματία της “Ιεράς Οδού”, Ηλία Μαρασούλη, όταν έδωσαν τα χέρια. Και καλά κάνει, αν δεν φτιάξει για τον Μαρινάκη για ποιον θα φτιάξει ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.