Φοβερό! Τσίπας Μπλοκ Αποκαλυπτικό!!! Ο Μαρινάκης “ανασταίνει” τον Γιώργο Αλκαίο

Βαγγέλης Μαρινάκης-Γιώργος Αλκαίος

Τα τελευταία χρόνια, πολλά χρόνια, κοντά μια 10ετία, κανείς δεν ασχολείται με τον Γιώργο Αλκαίο. Ακόμα και η κύριος Γιάννης Βασιλείου, ο “Με Καις Με Καις” μπαμπάς του, έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλε νέο τραγούδι, που εμφανίστηκε σε πίστα, μουσική σκηνή, βάθρο ή οτιδήποτε υπερυψωμένο μπορεί να υπάρξει. Που έδωσε μουσικό στίγμα. Και δικαιούται να μην θυμάται, όταν αυτό χρονολογείται το 2010, στη Eurovision. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένος στην περιοχή Πολλώνια της Μήλου, όπου έχει φτιάξει μια ξενοδοχειακή μονάδα, με σουίτες 5 αστέρων, το Salt Suites and Executive Rooms. Οι λόγοι της 360 μοιρών στροφής του, παραμένουν άγνωστοι.

Δεν συζητάμε αυτό όμως. Άλλο είναι το έκταακτο. Ότι ο Γιώργος Αλκαίος, θα μας θυμίσει ότι ζει καλλιτεχνικά, ότι βγαίνει από το λήθαργο, ότι θέλει να ξαναγίνει αρχηγός στο αντικείμενο του, και οπωσδήποτε αυτό δεν είναι εύκολο. Μόνος του δεν γίνεται. θέλει πλάτες, στήριξη κάποιου μεγάλού, πανίσχυρου. Αυτός θα είναι ο εφοπλιστής, μιντιάρχης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μην περιμένεις γιατί τακιμιάσε μαζί του. Έτσι γουστάρει, όπως τα έχει τακιμιάσει με Ρέμο και Θεοδωρίδου. Να περιμένεις ότι το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA», θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο και στη συνέχεια, θα τον δούμε και σε μαγαζί.

Διαβάστε επίσης : Με Μαρινάκη ανοιχτά ο Ρέμος- Του φτιάχνει προεδρική σουίτα, στο μαγαζί, που θα τραγουδήσει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.