Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στη Ν. Ερυθραία

Νεκρός είναι ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων της εταιρείας Φυσικού Αερίου που πυροβόλησε ένας 40χρονος δράστης το πρωί του Σαββάτου στη λεωφόρο Τατοΐου, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες,ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος πήγε οπλισμένος σε ένα συνεργείο φυσικού αερίου στην λεωφόρο Τατοΐου στην Νέα Ερυθραία και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε τους δύο υπαλλήλους πέντε φορές. Ο ένας υπάλληλος ηλικίας 41 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύματα στο σώμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο δεύτερος υπάλληλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του ΚΑΤ, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το χρονικό

Ο δράστης αφού πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τους υπαλλήλους, στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί, φαίνεται πως γέμισε το όπλο του με σφαίρες και κατευθύνθηκε εκ νέου στο σημείο που ήταν οι υπάλληλοι. Ωστόσο, εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να αφήσει το όπλο του στην πυλωτή της πολυκατοικίας και να τρέξει προς το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης παραδόθηκε έπειτα από λίγο με την αστυνομία να τον οδηγεί στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο για να παραλάβει τους δύο υπαλλήλους. 

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο δράστης μπήκε σε κατάστημα και φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για τον αυξημένο λογαριασμό του φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να πυροβολήσει δύο υπαλλήλους, πράγμα το οποίο φαίνεται να διαψεύδεται ως σενάριο.

Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

-zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.