Μακράν ο Νο1!

1 εκατομμύριο προβολές, το ολόφρεσκο ερωτικό single του Κωνστάντιου Αργυρού, «Θα ‘Μαι Εδώ», που κυκλοφόρησε πριν πέντε μέρες και απολύτως αναμενόμενα και φυσικά «στρογγυλοκάθισε» στη κορυφή για τις youtubικές τάσεις.

Και με αφορμή και με αυτό, ο Τσίπας προτείνει να του απονεμηθεί το βραβείο “Ο νούμερο ένα τραγουδιστής”. Όχι της αιωνιότητας, όχι της σημερινής ελλαδικής νύχτας, γιατί δεν υπάρχει, αλλά της αυριανής, που θα έρθει μόνο όταν έρθει το εμβόλιο. Όπως είπε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πολύ πολύ νωρίτερα το tsipasblog.gr. Το γνωρίζω, το βλέπω. Είμαι σίγουρος! Ότι αυτός, ο Αργυρός, θα είναι ο πρωταγωνιστής του έργου στο αύριο της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αργυρός, όταν το 2016 πήγε ως δανικός από τον Κοντόπουλο στον Μπερτάκη, το είδε σαν όνειρο ζωής, ή τώρα ή ποτέ, για να γίνω. Δούλεψε σκληρά, με το κεφάλι χαμηλά και τα κατάφερε. Να θεωρείται σήμερα ο τραγουδιστής, με την υψηλότερη αναγνωσιμότητα στον πλανήτη της ελληνικής νύχτας. Μακράν ο Νο1. Και κρατάει γερά τα πρωτεία. Δεν υπάρχει άλλος τόσο έξυπνος και τόσο εξελίξιμος όσο αυτός, που να γνωρίζω, ακόμη και στις κρυφές γωνίες.

Έχει λεφτά από την οικογένεια του, αλλά το μόνο που τον απασχολεί κάθε μέρα, είναι πως θα γίνει ακόμα καλύτερος, πως θα διαπράξει το επόμενο βήμα. Φοβερό, ε; Αν μια ημέρα, μονάχα μια ημέρα νιώσει ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ότι μένει στάσιμος, επιτόπου πέφτει ψυχολογικά. Με βαρέθηκαν; Μήπως το τραγούδι που έβγαλα δεν άρεσε και θα πρέπει να επινοήσω κάτι πιο προχωρημένο;”.

Το φαινόμενο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που γεννήθηκε στις 21 Μαίου του 1986 στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι απ’ την Λευκάδα. Το διάσημο τα πάντα. Τα πάντα της μουσικής διασημότητας. Ένα αγόρι εξωστρεφές, ανταγωνιστικό, αυθόρμητο αλλά και χαμηλών τόνων, παρά την τεράστια επιτυχία του δεν συμπεριφέρεται σαν να είναι στο σύμπαν μία προσωπική πασαρέλα. Μιλάμε για το φαινόμενο που έχει την εξήγηση του.

Δηλώνει μόνο τραγουδιστής. Όχι και ηθοποιός, και επιστήμων, και επιχειρηματίας, και τηλεπαρουσιαστής, και συγγραφέας, και μοντέλο, τα πάντα, ρε παιδί μου. Δεν θέλει να τα κάνει όλα. Να παίξει και σε ταινία, με προσόν το όνομά του, Αργυρός. Γιατί μοναδική του αγωνία δεν είναι να κλέβει δημοσιότητα. Το φαινόμενο. Το brandname του συνειδητοποιημένου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πριν πέσει σε κόμμα η νύχτα, κάποιοι παίκτες της, προκειμένου να αφήσει τον Μπερτάκη και να πάει στο στρατόπεδο τους, του έδιναν λεφτά με το .. τσουβάλι. Αλλά αυτός δεν τα δέχτηκε. Και έλεγαν κάποιοι ασόβαροι : “Φοβερά πράγματα. Τόσα πολλά τούβλα και είπε όχι; Αυτά γίνονται μόνον στο σινεμά!”. Ποιο είναι το σχόλιο για αυτούς;

Είπαμε, ο Αργυρός είναι της διαδικασίας της σταδιακής εξέλιξης και των καλών και σταθερών σχέσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν της είναι της αρπαχτής, του κέρδος ή το οφέλους που προκύπτει απ’ αυτή τη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο! Κάνουν αυτό που είχε προτείνει το Tsipas Blog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.