Ο Μητσοτάκης, η νύχτα και ο πιστός οπαδός του Tsipas Blog

Κυριάκος Μητσοτάκης - Αντώνης Στρότερ

«Επειδή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα διάδοσης του ιού, το πιο πιθανό είναι να μη λειτουργήσει η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το Πάσχα. Μέχρι, δηλαδή, να έχουμε μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού. Και κάτι ακόμα. Άλλο εστιατόρια και άλλο νυχτερινά μαγαζιά».

Λόγια του πρωθυπουργού της χώρας, με το όνομα Κυριάκος Μητσοτάκη. Το ξεκαθάρισε και επιβεβαιώνει το tsipasblog.gr κατά 100%. Αν, λοιπόν, είσαι οπαδός πιστός, όχι απλά οπαδός, του blog μας, τότε δεν έπεσες από τα σύννεφά σήμερα. Ξεκάθαρα πράγματα. Κοροϊδεύαν τον κόσμο και τους εαυτούς τους, όσοι πίστευαν και κυρίως διέδιδαν πως θα ξαναδούν νύχτα νωρίτερα του εμβολίου, του Πάσχα, της άνοιξης. Το οποίο δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνει ούτε με το άγιο πνεύμα και τους αγγέλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάλεσε, επίσης, ο Μητσοτάκης, τους “πιστούς” να κάνουν άφοβα το εμβόλιο. Και δέχτηκε ότι ήταν λάθος να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα, όχι ότι έκανε ποδήλατο.

Αυτά που λέτε με την συνέντευξη του, στον Alpha και τον Αντώνη Στρόιτερ.

Διαβάστε ακόμα: Fake υποσχέσεις από τους κορυφαίους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.