Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λεμεσό και παλμός στη νύχτα της Πάτρας: Ηλίας Τσίπας στον Χρήστο Βεργανελάκη

Peloponnisos FM 103,9 – «Έλα Χριστέ και Παναγία»

Κάθε Παρασκευή, λίγο πριν τη 1, στις 12:45 το μεσημέρι, το ένθετο «Express του Μεσονυχτίου» ανάβει φωτιές στον αέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Ηλίας Τσίπας, καλεσμένος του Χρήστου Βεργανελάκη, λέει όσα δεν λέγονται αλλού – και τα λέει όπως είναι: ωμά, αιχμηρά, χωρίς ωραιοποιήσεις.

Από την επικαιρότητα, τη νύχτα και τα πρόσωπα που «γράφουν» στο παρασκήνιο, μέχρι τις κοινωνικές αλήθειες που όλοι ξέρουν, αλλά λίγοι τολμούν να ξεστομίσουν

Σοκ από την Κύπρο

Η μαφιόζικη εκτέλεση του ποδοσφαιρικού παράγοντα Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο του, έφερε στην επιφάνεια τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου — τι κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα, ποιά συμφέροντα και ποιες σκιές που σπάνια βλέπουμε.

Νυχτερινή ζωή στην Πάτρα: Η διασκέδαση αλλάζει πρόσωπο

Παρά τις δυσκολίες της εποχής και τα οικονομικά βάρη που πιέζουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους, τα νυχτερινά στέκια της Πάτρας δεν το βάζουν κάτω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ