Λίγους βλέπουμε τέτοιους, χάλασε ο κόσμος..Γάμησε τα!

Κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, σα σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Καθιερώθηκε, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).

Ότι πιο ευαίσθητο θέμα. Το πιο ευαίσθητο. Πάρα πολλά δάκρυα, κατακλύζουν τα μάτια μου, στην ανάπτυξη αυτής της κακής, της στραβής σκέψης. Ένα παιδάκι θέλει να άστρα να μετρήσει, μα ο καρκίνος δεν το αφήνει. Πως να προπονηθεί σε κάτι τέτοιο το μυαλό. Δεν μπορεί. Αδιανόητα πράγματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ένα αυτό, και το άλλο. Ο άνθρωπος, ο σημερινός άνθρωπος, έφτασε στο ντροπιαστικό σημείο, στο απόλυτο μηδέν και ακόμη πιο κάτω. Με συνέπεια να βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι. Να γεμίσει τον ψυχισμό του με τα χρήματα και τα μπουζούκια, κι όχι, βοηθώντας αυτά τα παιδάκια.

Όχι όλοι, η εξαίρεση θα υπάρχει πάντα, στα πάντα, Αυτός είναι, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κι ο κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος. Που ειδικά στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», που είναι από τα μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ελλάδος Οι κλίνες νοσηλείας του ανέρχονται στις 750. Είναι μια αλυσίδα προστασίας γύρω από τα παιδιά με καρκίνο.. Ο κόσμος ξέρει τι του γίνεται, ξέρει τι έχει προσφέρει ο Φιντιρίκος.

Μακάρι να βλέπαμε και άλλους σαν κι αυτόν, αλλά λίγους βλέπουμε τέτοιους, χάλασε ο κόσμος. Γάμησε τα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.