Φιντιρίκος, Δαλάκα, σαν τον κύκλο της ζωής

Για άλλη μια φορά είμαι περήφανος που είμαι το Tsipas Blog. Ζω σε έναν πλανήτη, στον δικό μου πλανήτη, στο οποίο πρώτον, έχουμε τεράστιο σεβασμό στην διαφορετικότητα, και, δεύτερον, που οι κύκλοι, τη μια ανοίγουν, την άλλη κλείνουν. Και παρόλο που έχει απομακρυνθεί πολλά χιλιόμετρα η μία άκρη από την άλλη, ανοίγουν πάλι. Μετά το πέσιμο του γενικού. Και συνεχίζουν σε αυτό το ρυθμό. Και δεν το είχες αποφασίσει, δεν το είχαν προβλέψει ακόμα και οι δήθεν σοφοί πρόγονοι μας.. Αλλά να μην σας φαίνεται παράξενο, από την αρχαία μας ανθρώπινη κληρονομιά, έως σήμερα, η ζωή η ίδια, συμπεριφέρεται έτσι. Άλλοτε την βλέπεις στο διαβάστηκε, κάτι γίνεται και ξαναπαίρνει μπρος.

Φυσικά και έχω, το παράδειγμα, το θέμα, με το οποίο ασχολούνται όλοι, δεν το αφήνουν με τίποτα. Είναι το γνωστό, Δημήτρης Φιντιρίκος, Κατερίνα Δαλάκα. Δεν αγνοήσαμε τις εξελίξεις στο instagram τους. Δεν μιλάνε καθαρά, αλλά από την άλλη, σε εμάς του Tsipas Blog, φωνάζουν δυνατά. Πως από χωρισμένοι, γιατί η Δαλάκα μπήκε στο Survivor των σταρ, το οποίο με τίποτα δεν το ήθελε ο Φίντι. Θα τολμήσουμε να το πούμε, είναι πάλι μαζί!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι αυτοί οι κύκλοι, κλείνουν και πάλι ανοίγουν!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.