Λευκή πετσέτα και κατρακύλα για την Παναχαϊκή

Τελικά, φαίνεται ότι πράγματι οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής το έχουν χωνέψει για τα καλά. Ότι είναι εκτός μάχης πρωταθλήματος. Δεν τους υπολογίζουν για διεκδικητές του τίτλου, αλλά και οι ίδιοι θαρρούν πώς δεν έχουν καμία ελπίδα να πιάσουν το άπιαστο.

Χωρίς, λοιπόν, το άγχος του πρωταθλητισμού, η Παναχαϊκή σήμερα γνώρισε ακόμη μια ήττα, με 1-0, μετά τον Διαγόρα Ρόδου στην Πάτρα, και στην Κρήτη, από τον ΟΦΙ Ιεράπετρας. Έχασε άνετα. Εύκολα. Σε συνέχεια των προηγουμένων προβληματικών εικόνων. Με ελάχιστες ευκαιρίες. Και, κυρίως, χωρίς υποψία κυριαρχίας και μαγκιάς στο παιχνίδι της η Παναχαϊκή, δείχνει να έχει “πετάξει” λευκή πετσέτα, κι ενώ ο δεύτερος γύρος της Super League 2 δεν έχει πολύ που ξεκίνησε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σκέψη της Παναχαϊκής το επόμενο παιχνίδι, με τον Καραϊσκάκη Άρτας, εκτός έδρας. Στόχος της Πανάχα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι το περισσότερο. Το καλύτερο. Να αποφύγει την κατρακύλα.

Ξεκάθαρα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.