Ξεφεύγει το έργο, πάει -πολύ- αλλού- “Τρελαμένος” Μπάρλος προς παίκτες : “Τουρίστες, τώρα θα δείτε”

Σε λούκι σήμερα η Παναχαϊκή, όλοι το παραδέχονται. Ακόμη και οι εκ γενετής τυφλοί μπορούν να το δουν. Η νέα πραγματικότητα, δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη και πλέον σε αυτήν, την καινούργια, όλα κρέμονται σε μια πολύ λεπτή κλωστή. Άλλο λίγο έτσι και θα βγουν τα ..κουμπούρια έξω. Καθόλου δεν το αποκλείω! Ξυπνήστε, Tsipas Blog διαβάζετε.

Όμως γιατί αυτό ; Γιατί οι μεν άλλοι διεκδικητές του τίτλου, του πρωταθλήματος του Super League 2, είναι σε ανάταση, ενώ η δε Πανάχα, σε πολύ σκοτεινό φεγγάρι. Το έργο γύρισε ανάποδα και το μόνο άγνωστο είναι αν θα ξανατουμπάρει. Προσωπικά πάντως δεν με έριξε από τα σύννεφα. Συμβαίνει. Έτσι είναι η ζωή, και πώς να την αλλάξεις… Το λέει και το τραγούδι του 1972, του Δήμου Μούτση, στίχους Γιάννη Λογοθέτη, με τη φωνή της Βίκυς Μοσχολιού. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πραγματικά τρελαμένος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Μπάρλος, μετά το νέο γερό χαστούκι στην Κρήτη, από τον ΟΦΙ Ιεράπετρας, τα έβαλε με τους παίκτες του, λέγοντας ότι είναι “τουρίστες” και πως από δω και πέρα “θα δουν την άλλη όψη του, αυτή που ποτέ δεν ήθελε να τους δείξει”…Και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. 

Αναλυτικά, τα όσα γράφει :

«22-2-2020 η ομάδα μας κατέρρεε προς το A’ τοπικό. Mε υπεράνθρωπες προσπάθειες και δαπανώντας τεράστια ποσά, καταφέραμε να στήσουμε μια δομή, με όλες τις παροχές προς τους παίκτες και την ομάδα γενικότερα. Επίσης, έχουμε αποπληρώσει και το 60 -70% των ενεργών συμβολαίων για τη φετινή σεζόν, ενώ δεν υπήρχε καν πρωτάθλημα.

Δίνω το λόγο της τιμής μου, ότι αυτοί οι τουρίστες, που δε σέβονται ίχνος από την ιστορία της ομάδας μας και από τους κόπους της εν λόγω διοίκησης, θα παραδειγματιστούν έτσι όπως τους αρμόζει.

Τα λόγια τελείωσαν καθώς τελείωσε και η υπομονή όλων μας.

 Η διοίκηση τους έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και σαν αντάλλαγμα λάβαμε την αδιαφορία τους και την μετατόπιση ευθυνών.

Τώρα, λοιπόν, θα δουν όλοι τους την άλλη όψη μου, αυτή που ποτέ δεν ήθελα να τους δείξω. Με λυπεί να βλέπουμε  παίκτες χωρίς εγωισμό και μπέσα. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά τώρα θα λυπηθούν και αυτοί μαζί με όλους εμάς, τα λόγια κ οι υποσχέσεις έλαβαν τέλος σήμερα .»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.