Λεμπιδάκης : Κανονικά οι προετοιμασίες στο Teatro!

Χάρης Λεμπιδάκης

“Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω ούτε να πάρω αποφάσεις ! Το κάνει το Υπουργείο Υγείας και οι υπεύθυνοι. Οι προετοιμασίες γίνονται κανονικά στο Teatro Athens!”

Aυτό επισημαίνει σε σχόλιο του, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Χάρης Λεμπιδάκης. Είναι ο υπεύθυνος της επικοινωνιακής πολιτικής των νυχτερινών κέντρων του Κώστα Μπερτάκη. Μεταξύ αυτών και του Teato, στο οποίο ξεκινούν, από αυτή την Παρασκευή, εμφανίσεις η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη. Ο συνάδελφος δημοσιογράφος δίνει την πληροφορία πως, παρά το αλαλούμ που επικρατεί στο μέτωπο του κοροναϊού, οι προετοιμασίες γίνονται κανονικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά η παρέμβαση Λεμπιδάκη:

“Παιδιά επειδή μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε και λέει επίσης ο κάθε ένας το μακρύ και το κοντό του για το αν ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα αυτό το μήνα , μέχρι στιγμής δε τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω ούτε να πάρω αποφάσεις ! Το κάνει το Υπουργείο Υγείας και οι υπεύθυνοι . Οι προετοιμασίες γίνονται κανονικά στο Teatro Athens!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.