Πασίγνωστος δημοσιογράφος…

Πασίγνωστος δημοσιογράφος που έχει κολλήσει πολλά (μα παρά πολλά) ένσημα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εσχάτως κυκλοφορεί στην πιάτσα, διατυμπανίζοντας δεξιά κι αριστερά τη στενή σχέση που έχει (συνολικά) με την οικογένεια Μητσοτάκη.


Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας θα παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, είναι λογικό να έχει ξεκινήσει µια συζήτηση για το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί. Επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη «ηλεκτρική» καρέκλα είναι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη, δημοσιογράφος Χρήστος Ζωγράφος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να «χρησιμοποιήσει» ακριβώς την ίδια ομάδα που έτρεξε τις εκλογές τόσο το ’19, όσο και το ’23. Έτσι εκτός από τον Θωμά Βαρβιτσιώτη, τον Ερικ Παρκς, τον Θοδωρή Λιβάνιο για τις δημοσκοπήσεις, η εταιρεία που θα τρέξει την καμπάνια της ΝΔ, θα είναι η Frank and Fame που ως γνωστόν έτρεξε και τις προηγούμενες (καμπάνιες).


Από κάτι δημοσκοπήσεις (προ Μπελέρη) προκύπτει σταθερό (αλλά οριακό) προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά από την ευρωβουλευτίνα Ελίζα Βόζεμπεργκ. Με μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη, βρίσκεται ο Μεϊμαράκης, ενώ ακολουθούν οι Βούλα Πατουλίδου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Πύρρος Δήμας, Μαρία Σπυράκη, Στέλιος Κιμπουρόπουλος, Νόνη Δούνια, Δημήτρης Τσιόδρας και Θανάσης Εξαδάκτυλος.

BigMouth / powergame

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.