Δεν κρατιούνται στην Θεσσαλονίκη την νυχτερινή..

Αγγελική Ηλιάδη ! Αυτή είναι. Αυτή ναι! Δηλαδή η τραγουδίστρια, με το οποία είναι διαρκώς σε έρωτα ο πιστός, ο αφοισωμένος νυχτερινός οπαδός. Δεν σου δίνω τους λόγους, τους ξέρεις, τους βλέπεις, μπαμ κάνουν. Επειδή είναι φωνάρα. Επειδή είναι κουκλάρα. Κι όσο περνάνε και φεύγουν τα χρόνια, ακόμη πιο καλύτερη γίνεται.

Είπα Ηλιάδη. Καθόλου τυχαίο. Ανακοινώθηκε και επίσημα, πως από το Σάββατο 203, μαζί με τον Νικηφόρο, ξεκινάει εμφανίσεις στο Ιφιγένεια Live Basement. Σε αυτό το live stage της νυχτερινής διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, που σε αυτήν την σεζόν, γίνεται της…τρελής. Σε απόλυτο προορισμό έχει εξελιχθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σωστό. Αυτό πρέπει να γίνεται. Το καλύτερο, το πιο διεγερτικό συναίσθημα είναι αυτό. Να δικαιώνεται η δουλειά και οι κόποι. Η ματιά στο μέλλον. Να προχωρούν μπροστά, να γίνονται πρωταγωνιστές, τα παιδιά τα καλά, αυτά που μοιράζουν την πίτα.

Δεν κρατιούνται σου λέω, εκφράζουν φόρα παρτίδα την έντονη επιθυμία. Να δουν την Αγγελική απο κοντά. Να την ακούσουν, να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της, ακόμα και να την κυκλοφορήσουν. Όλο έχουν στο στόμα το «έρχεται η Αγγελική».

Θες να μάθεις πως νιώθει και αυτή. Είναι πολύ χαρούμενη, η διάθεση της έχει πιάσει το ταβάνι. Βρήκε ευτυχώς ομάδα της πρώτης γραμμής, της σημερινής εποχής.  

Αυτή είναι η κουβέντα μου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.