Αναβαθμισμένος και τώρα στο Ιφιγένεια

Ο Νικηφόρος καλός τραγουδιστής ήταν πριν τον κορονοϊό ή COVID-19. Την πανδημία, που πριν τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε και σόκαρε τον πλανήτη. Σόκαρε και τα αφεντικά της νύχτας. Και έγινε πολύ καλύτερος, εντυπωσιακά αναβαθμίστηκε, με το που έφυγε ο μπελάς αυτός. 

Αναμενόμενο, το περιμέναμε, διότι στην νύχτα και τη ζωή γενικότερα, δεν αρκεί να είσαι απλά καλός. Έχει αποδειχθεί σίγουρα ότι είναι απαραίτητο να βρεις και τα κλειδιά, που θα σου ανοίξουν τις πόρτες. Και στη στιγμή την σωστή.. Όπως και να το κάνεις, μετά από κάθε καταιγίδα, κάποιοι βελτιώνονται αισθητά, και κάποιοι γίνονται η χειρότερη εκδοχή του εαυτού τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Που θα βρίσκεται από το Σάββατο 2/3 ο Νικηφόρος και με ομάδα πολύ δυνατή και ξηγημένη; Και με την εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη. Στο παλιό barbarella στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην Θεσσαλονίκη. Νυν Ιfigenia. Live stage είναι και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το συναντάμε, και σε σεζόν με καυτό ανταγωνισμό.

Κάθε Σάββατο (11:30)
& Κυριακή (21:30)

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Υπ’ όψιν ότι ο Νικηφόρος επέστεψε δυναμικά δισκογραφικά, με ένα ζεϊμπέκικο, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα. Έχει τον τίτλο «Πείτε της πονάω».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.