Κόντρες στο ΣΥΡΙΖΑ για τηλεόραση, εφημερίδες, σάιτ

Κόντρες στο ΣΥΡΙΖΑ για τηλεόραση, εφημερίδες, σάιτ

Μεγάλη μουρμούρα και υπόγειος «πόλεμος» υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, για το γεγονός ότι ενώ κυβέρνησε τέσσερα χρόνια δεν κατάφερε να αποκτήσει καλές σχέσεις με κανένα δημοσιογραφικό συγκρότημα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει στήριξη μόνο από συγκεκριμένα ΜΜΕ με περιορισμένη εμβέλεια, τη στιγμή που η κυβέρνηση αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα ευνοϊκά από την πλειοψηφία των μέσων.

Κάποιοι στην Κουμουνδούρου μάλιστα, ρίχνουν συγκεκριμένες ευθύνες σε όσους χειρίστηκαν τα θέματα του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, λέγοντας ότι φταίει η υπερβολική αλαζονεία και η επιθετικότητα που είχαν τα στελέχη αυτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα αυτό θα απασχολήσει τον ΣΥΡΙΖΑ όλο το επόμενο διάστημα καθώς τα περισσότερα ΜΜΕ εμφανίζουν μόνο τις κακές ειδήσεις που αφορούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αποσιωπούν τις γκάφες και τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης.

-etetikos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.