Κόντρα σε όλα

Ο Νικηφόρος το 2023 πιάνεται ως μια σοβαρή καλλιτεχνική οντότητα, γιατί επαναστάτησε. Έγινε όταν συνδέθηκε με το Voodoo. Ότι μνήμες είχαμε από άλλες παραστάσεις του, σβήστηκαν μονομιάς. Μάρτιο του 2022 έγινε η αρχή, αμέσως με το που έφυγε ο Covid.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Από τότε μέχρι σήμερα, κάνει την μια επανάσταση μετά την άλλη. Με αποκορύφωμα το θρυλικό Romeo στην παραλική. Εκμεταλλευόμενος ότι ο στόλος του πήγε και ενώθηκε με άλλους δύο στόλους, και έγιναν σύμμαχοι, έγιναν ένα. Η σχέση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον εγωισμό και την αλαζονεία άλλων σχέσεων. Βαρέθηκα να βλέπω τις νυχτερινές δυνάμεις να σύρονται σε μια κακή επανάληψη της ιστορίας, με μοχλό το εγώ τους. Ενώ τα πάντα αλλάζουν δραματικά στον σύγχρονο κόσμο, αυτοί παραμένουν υποτελειακά κολλημένοι στα παλιά…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Και δεν ήταν καθόλου εύκολο, όπως μπορεί να φαίνεται σε αρκετούς. Λίγο να είχαν αποσυντονιστεί, θα βούλιαζε το καράβι. Εδώ γεννιέται το μεγάλο ερώτημα γιατί.

-Έγινε ο οδηγός σε ένα καράβι που είναι ακόμη βαριά η σκιά του Φέρρη. Ο οποίος με την Λιόλιου άξια σμπαίκτρια, έπιασαν το ..ταβάνι εκεί. Δεν είχε πιο πάνω. Και αυτό επηρέασε σημαντικά την μετέπειτα πορεία της καριέρας τους. Ο ένας αρχηγός στο Posidonio, η άλλη ένωσε δυνάμεις με Κιάμο στο Club 22.

Κατερίνα Λιόλιου: Με αποκαλύπτικά outfits στην πρεμιέρα της στο πλευρό του  Φέρρη - Γόβα Στιλέτο

-Ακόμη είχε να αντιμετωπίσει το μουδιασμένο καλοκαίρι και αυτό φάνηκε για όλους. Ήταν η γενικότερη κατάσταση της χώρας, μέχρι και ο άχαστος τουρισμός κουτσουρεμένος παρουσιάστηκε.

Κακή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό: Η «βύθιση» της Μυκόνου και της  Σαντορίνης πιέζει τον κλάδο

 Παρ’ όλα αυτά ο Νικηφόρος έφερε εις πέρας την αποστολή του. Έχει πετύχει νίκη. Έξι μήνες δεν έκλεισε ούτε ένα βράδυ το Romeo. Ξεκίνησε Μαίο και τελειώνει τέλος Νοέμβρη. Με την Πέμπτη 19.10, το Σάββατο 21.10. Την επόμενα Πέμπτη 26.10 & Σάββατο 28.10, θα συμπληρώσει τις 44, 45 εμφανίσεις. Καθόλου άσχημα και δεν είναι αμελητέο. Θα πρέπει να το αναδείξουμε.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλήθος και κείμενο

Το πλάνο της συνέχειας λέει ότι θα είναι Κύπρο για κάποια Σάββατα, αλλά και σε πολλά prive. Θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη πιο μετά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.