Tulum Uptown για να συγκινηθείς

Πάντα το ιδιαίτερο και το διαφορετικό έκαναν την διαφορά. Πόσο δε μάλλον στην εποχή μας. Στην εποχή που έχεις προτάσεις με το τσουβάλι. Οι αρχιερείς της μόδας έχουν κηρύξει τον έρωτα, την αγάπη στο θέμα που συνεπαίρνει, που εξιτάρει τον εγκέφαλο του θεατή.

Όπως κάνει η παλιά, η λεγόμενη Αλάμπρα της Πάτρας, το iconic μέγαρο- αξιοθέατο της οικογένειας Γκολφινόπουλου. Ακόμα κι ένας που έχει δει τα πάντα, σίγουρα δεν θα έκρυβε το θαυμασμό του για τούτο το κατασκευαστικό θαύμα. Αχνίζει μεθυστικές εικόνες και .. μυρωδιές από μια άλλη εποχή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Ζωντάνεψε» μετά από αρκετά χρόνια. Εκεί τώρα στεγάζεται το εστιατόριο Tulum. Και η είδηση έκανε το γύρο του ιντερνετικού κόσμου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στη φώτο. Η αοιδός Εμμανούελα Χούλη. Η τραγουδιστική όψη της είναι τόσο συγκλονιστική, που εμφανίζεται σε μαγαζιά θρύλους, όπως το Kalua στη Μύκονο, το Cavo Tagoo, το Lohan, το Zuka Athens, και μαρμαρώνουν όσοι την βλέπουν. Σηκώνονται επιτόπου με τον πρώτο ερέθισμα της φωνής της. Και εκεί που είχα ξεχάσει πως είναι αυτό το συναίσθημα.

Σήμερα την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, θα την χαζέψουμε με ένα καυτό live στο Tulum.

Στις 21:00!

Μην χάσετε μια μελωδία!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "19.10 21:00 CAVOTAGOO MYKONOS EMMANOU THURSDAY LIVE DINNER 8 PARTY RSVP 261 181 4014 PL. IPSILON ALONION 25 PATRAS MTULUM"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.