Κωλοτούμπες θα κάνει και η κυρία

Όπως αναμενόταν, κέρδισε στην κάλπη η Γεωργία Μελόνι, πρώτο κόμμα Τα αδέλφια της Ιταλίας. Και Ξαδέλφια και Ανίψια να βάπτιζε το κόμμα της, το Frayelli d’ Italia, πάλι στις εκλογές θα έπαιρνε την πρωτιά. Μην το ξεχνάμε  Δεν ψηφίζει μόνο ο κοσμάκης, και καταψηφίζει. Που σημαίνει ότι κάποιοι ψηφίζοντας την Μελόνι αποδοκίμασαν κάποιους άλλους.

Τι έλεγε η κυρία και χωρίς δεύτερη κουβέντα την τοποθέτησαν στην άκρα δεξιά; Τα έβαζε με τους ομοφυλόφιλους, με τους μετανάστες και τους κομουνιστές. Η καλύτερη της! Αυτό γούσταρε κι εκείνη, να ξεχωρίζει απ’ τους άλλους πολιτικούς, που κυβέρνησαν ή όχι τη χώρα.”Ναι, ρε, πουλημένα τομάρια, αυτή είναι και είμαι υπερήφανη αυτή που είμαι. Με την Ιταλία είμαι, με τον λαό… ” και μπλα μπλα μπλα. Πάρακάτω. Το παρακάτω είναι οι κωλοτούμπες. Δεν υπάρχει πιο σίγουρο στάνταρ. Πολλά, αν όλα όσα έλεγε η κυρία θα τα πάρει πίσω. Και απλά θα δικαιολογεί την ασυνέπεια της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τους gay, για τους πρόσφυγες και για τα αιτήματα της αριστεράς θα κάνει κωλοτουμπαίησον. Δεν γίνεται διαφορετικά. Καλώς, κακώς, είναι στον 21ο αιώνα και κανείς, κι όταν λέμε κανείς εννοούμε κανείς, δεν έχει περιθώρια για επανάσταση. Να στραφεί ενάντια στο πνεύμα και την πρακτική των ημερών μας. 

Έτσι που λες. Στον κρατικό μηχανισμό, στα κρατικά κανάλια, στην κοινωνία, καμιά Μελόνι, ακροδεξιά ή ακροαριστερά θα κάνει τα γούστα της και τα καπέλα της.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.