Είναι γυναικάρα, το έδειξε στην “Λευκή Νύχτα”

Χθες Παρασκευή, την τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη, στην 1η “Λευκή Νύχτα” του Δήμου Αχαρνών. Σε αυτή την ονειρική εκδήλωση, με φως, χρώματα, μουσική, αρώματα, και πολύς, χιλιάδες ο κόσμος που παρευρέθηκε. Επώνυμοι και άγνωστοι. Μια όμως έκανε την διαφορά την καραμπινάτη, αυτή που βγάζει μάτι. Αυτή που περιμέναμε, που είχαμε προαναγγείλει. Η πολυσυζητημένη Μαρία Αλεξάνδρου, ένας κορίτσαρος με τα όλα του. Κι όταν λέμε ”με τα όλα του” το εννοούμε πέρα για πέρα. Γυναίκα. Θυληκό και παλαιάς κοπής, και σε μοντέρνα κοψιά. Δυνατή, σκληρή, ορμητική. Στην κατάλληλη φάση της. Η απόλυτη επιβεβαίωση ότι αν θέλουν τα μίντια να κάνουν ντρόρο και φασαρία, σε αυτήν πρέπει να ρίξουν τα φώτα. Κοροϊδιλήκι είναι να λανσάρεται κάποια άλλη. Όχι τέτοιες πλαστογραφίες σ’ εμάς. Απάτη και κοροϊδία, χωρίς νόημα.

Το δείχνουν οι φωτογραφίες, Απεικονίζεται με την κολλητή της φίλη Αννούλα Φλωρινιώτη και την επιχειρηματία Ιωάννα Τσιλέμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.