Σχηματάρα με τα όλα του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Αθήνα, και «αποκαλύπτεται» στο κοινό την Παρασκευή 7/10

Εντύπωση μεγάλη και πανελλαδική. Προκάλεσε το άκουσμα της είδησης πως ο μεγάλος και τρανός Αντύπας, για πρώτη φορά στην καριέρα του την τεράστια, την ανεπανάληπτη. Άφησε τις πίστες της Αθήνας, της νυχτερινής, της πολυσυζητημένης. Για να τον απολαύσει το πιστό κοινό του, 211.06 km πιο μακριά, στην Πάτρα, και το “γήπεδο” Αστέρια. Μόνο αυτό το γήπεδο θα μπορούσε, είναι για αυτόν.

Εντύπωση στην ίδια κατηγορία, την μεγάλη και πανελλαδική, και η άλλη μεταγραφή. Αυτό της Αγγελικής Ηλιάδη. Στην ομάδα τους συμμετέχουν επίσης οι : Πρόδρομος, Τζωρτζίνα Νικάκη, Σπύρος Πανταζόπουλος, Φανή Τζελεπή, Ελένη Παναγοπούλου και Ραφήλ Σιλαίος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό το λες ο μεγαλύτερος θησαυρός, του κόσμου της πατρινής νύχτας, που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Και αν κάποιοι το αρνηθούν, θα τους περάσουν για πλαστογραφία, απάτη και κοροϊδία, χωρίς νόημα. Και δημιουργός του είναι ο Παναγιώτης Λου, που έγινε συμπαίκτης του Μιλτιάδη Ανδριόπουλου, που είναι ο ιδιοκτήτης στην νυχτερινή εταιρεία Αστέρια Live Πάτρας. Ήταν το λιγότερο. Αλλοίμονο! Ο Λου θα ακύρωνε αυτά που για αυτόν πιστεύαμε, αυτά που μας είχε δείξει, αν έκανε σχήμα «μια από τα ίδια», «χαμηλά η μπάλα».. Δεν γινόταν να μην ανταποκριθεί στην φήμη του, κι ανταποκρίθηκε.

Αστέρια live by Lou

Κρατήσεις στα 2610.336.427 & 6939.425.801

Πρεμιέρα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Κι όμως δεν είναι Πρωταπριλιά, δεν λέμε ψέματα- Για όλο τον χειμώνα, στην Πάτρα, στα Αστέρια, μετά την Αγγελική Ηλιάδη..Και ο τραγουδιστής που πολλά μαγαζιά και επιχειρηματίες στην νύχτα της Αθήνας, πρέπει να του φιλάνε στο χέρι- Αντύπας με κάθε επισημότητα – Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να το κάνει αυτό…Και ναι, είναι αυτός που φαντάζεστε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.