Κολλιόπουλος στο Tsipas Radio : “Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συνάδελφοι, δεν θα ανοίξουν”

Και ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας, Γιώργος Κολλιόπουλος, μίλησε στο Tsipas Radio, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής του Ηλία Τσίπα, για πώς η παράταση του lockdown αλλάζει τα μακροοικονομικά δεδομένα και ειδικότερα στον κλάδο της εστίασης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά : «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συνάδελφοι και συνοδοιπόροι, δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ακόμη και εμείς, δεν βγάζουμε τον εαυτό μας από έξω. Ενοίκια, ΦΠΑ, ΙΚΑ, θα πάνε όλα πίσω. Πως θα βγουν αυτά».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα κοιτάξει πάλι κάποια πράγματα, πιο προσεκτικά, ο κ. Κολλιόπουλος, τονίζει ότι «Λογικά, θα το κάνει, γιατί δεν μπορεί να μην ξέρει την πραγματικότητα. Θα το δούνε πάλι. Θα πουν, αυτός είναι νοικοκύρης, γιατί έκλεισε. Δώσε του μια ευκαιρία»

Όταν, τέλος, η κουβέντα πήγε στο κομμάτι νύχτα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι στην συνάντησή με την κυβέρνηση, πήγαν ενωτικά κάποιοι από τους μεγάλους.

Διαβάστε επίσης : Ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Αχαΐας, Σπύρος Στεργίου, στο Tsipas Radio, για την παράταση του lockdown

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.