Ο Σωτηρόπουλος στο Tsipas Radio: “Ο Μπάρλος πήρε μια ομάδα, που δεν την έχει δει να παίζει”

Με αφορμή ένα post -“κραυγή αγανάκτησης”, που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Σωτηρόπουλος, καλέστηκε στο ινερνετικό Tsipas Radio και μίλησε στην εκπομπή του Ηλία Τσίπα.

Σχετικό με αυτό, είπε : «Υπάρχει ο κορονοϊός, ας μη γελιόμαστε. Από και και πέρα όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω, τόσο εγώ, όσο και αρκετοί άλλοι, είναι πως παρακολουθούμε κάθε μέρα, διαφορετικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης, που λαμβάνουν τις αποφάσεις, να λένε ότι θα ανοίξετε στις 7 του μηνός. Ο άλλος στις 12 του μηνός, ο παράλλος στις 13. Νομίζω αυτό είναι άρρωστο και επιβαρύνει τον κόσμο ακόμη περισσότερο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως δεν είναι εύκολο αυτό που περνάμε. Είναι δύσκολο για όλους μας. Ο κόσμος έχει κάνει τεράστια υπομονή, με τα λάθη μας, αλλά νομίζω πως σε γενικές γραμμές έχει κάνει σωστά το καθήκον του.

Για την επίδραση της όλης αυτής κατάστασης στην Παναχαϊκή, είπε: «’Έχουμε την τύχη να έχουμε έναν άνθρωπο στην προεδρία, ο οποίος είναι τρελός με την ομάδα. Εδώ και τόσους μήνες, που έχει αναλάβει το καράβι, έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Αλλά, δυστυχώς, δεν έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα να παίζει. Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στα χρονικά».

Για το πότε μπορεί να δει την Παναχαϊκή ο Γιώργος Μπάρλος να παίζει, απάντησε πως :« Δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, γιατί απλά δεν πιστεύω κανέναν. Όχι γιατί είμαι εγώ κακοπροαίρετος, αλλά γιατί μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα».

Για την νυχτερινή διασκέδαση, όντας, μαλιστα, φανατικός θαυμαστής του Βασίλη Καρρά, ανάφερε πως :«Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος και δεν πιστεύω πως όταν περάσει αυτή η ιστορία, θα πηγαίνουμε στα μπουζουξίδικα και θα φεύγουμε στις 6 η ώρα το πρωί».

Για το εμβόλιο και αν θα το κάνει :«Δεν θέλω να στο παίξω κόκοράς, ότι δεν θα το κάνω. Νομίζω, όμως, ότι για κάποιους ανθρώπους, που έχουν δεύτερες σκέψεις, ο τρόπος, που θα μας το παρουσιάσουν και θα μας το επιβάλουν, δεν θα τους αφήνει πολλά περιθώρια».

Διαβάστε επίσης : Κολλιόπουλος στο Tsipas Radio : “Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συνάδελφοι, δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.