Κινήσεις Δήμου ! Οι μοναδικοί που συνεχίζουν να έχουμε πρόσβαση στον πατρινό πετρελαιά, το Τσίπας Μπλοκ! Το πρατήριο στη Κεφαλονιά και η επιβεβαίωση με φωτογραφία

Είπαμε και εμείς να πάμε για μπάνιο σήμερα, αλλά ένα τηλέφωνο, άλλαξε τα πλάνα μας. Ήρθε στα χέρια μας, η επιβεβαίωση, για το δημοσίευμα: Κοντά σε πρατήριο στην Κεφαλονιά ο Σπύρος Δήμου.

Το Tsipas Blog είναι σίγουρα το μοναδικό ΜΜΕ, που συνεχίζει να έχει τη δυνατότητα, να τροφοδοτεί το κοινό, με ειδήσεις, από τον επιχειρηματία αυτόν. Από την Πάτρα, από την ευαίσθητη οικογένεια των Πετραλαίων. Οι άλλοι μπορούσαν σε άλλες εποχές, όσο ήταν ενεργός ως χορηγός στα ποδοσφαιρικά πράγματα της περιοχής, τώρα τίποτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εμείς, λοιπόν, οι μοναδικοί, που έχουμε άμεση ενημέρωση από τις κινήσεις του, μαθαίνουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία το νέο απόκτημα του. Αφορά ένα κεντρικότατο πρατήριο, που είναι στο λιμάνι της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι, και στο οποίο, φυσικά και θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τα ΕΛΠΕ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.