Δεν χρειάζεται να έχουμε νταραβέρια μαζί του, για να το αναδείξουμε – Ο Δημήτρης Φιντιρίκος , ως σύγχρονος Μπάτμαν, κάλυψε όλα τα έξοδα, για έναν ολόκληρο χρόνο, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Humanity Greecee

Ο κόσμος σήμερα είναι πονηρός, πολύ πονηρός. Βλέπει το Τσίπας Μπλοκ, πως τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω. Όχι το σηκώνει πάνω, το γυαλίζει και το εκθέτει στη βιτρίνα του. Οτιδήποτε αφορά τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Και λέει «καθόλου τυχαία. Κάποιο νταραβέρι υπάρχει εδώ. Και ας πούμε ότι δεν υπάρχει. Σίγουρα, θέλει να αποκτήσει με τον εν λόγω επιχειρηματία, που χαρακτηρίζεται ως πολύ δυνατός».

Λες αυτό από τη μια, το οποίο έχει λογική, δεν είναι εξωπραγματικό. Διαστημικό. Από τη άλλη, όμως, υπάρχουν κάποιες ειδήσεις, που είναι πολύ πάνω από τα νταραβέρια, τις συναλλαγές και τα συμφέροντα. Όπως αυτή, ότι το πρότυπο κέντρο εθελοντισμού, Humanity Greecee, στη χθεσινή εκδήλωση, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, βράβευσε τον Φιντιρίκο, για την ανθρωπιστική προσφορά του. Και αυτός, τους έκανε χορηγία όλα τα ετήσια έξοδα τους, για την λειτουργία του κέντρου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε μια κοινωνία, που ο καθένας είναι για την πάρτη του. Ούτε του αγγέλου τους δεν δίνουν νερό. Άνθρωποι τσιγκούνηδες, φιλάργυροι. Λεχρίτες. Κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Αυτούς τρως στη μάπα, σε κάθε σημείο της καθημερινότητας. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη σύγχρονοι ‘..Μπάτμαμ” και κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, ώστε να αλλάξει ο κόσμος. Αυτό να δουν οι πονηροί και αυτό να πουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.