Το μεσημέρι χθες γράψαμε πως στη σημερινή Μύκονο, ο Έλληνας δεν υπάρχει, έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση – Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η εξωπραγματική απόδειξή των 25.000€ – Για φαγητό και πρώτα ποτά, στο μαγαζί Lio, του ισπανικού ομίλου Pacha

Δεν είναι η πρώτη φορά, που μια ανάρτηση μας, έστω και αν δεν είμαστε εκεί, στο τόπο του συμβάντος, μπορεί να αποδειχθεί αληθινή, ότι έτσι είναι. Γιατί οδηγεί τους πορωμένους αναγνώστες μας, να ψάξουν τα χειροπιαστά εκείνα στοιχεία και να μας τα στείλουν.

Χθες γράψαμε πως στη σημερινή Μύκονο, ο Έλληνας δεν υπάρχει, έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο αναγνώστης με τα αρχικά Μ.Τ, ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, που μπήκε δυναμικά και στο νησί, που πια είναι ένα ανεξάρτητο, οικονομικά, κρατίδιο. Aγαπητός στους πάντες, γυρνάει στα μαγαζιά και αφήνει τα λεφτά του. Από αυτόν, λοιπόν, λάβαμε, μια φωτογραφία που δείχνει έναν εξωπραγματικό λογαριασμό. 25.000€ για φαγητό και πρώτα ποτά, στο μαγαζί Lio, του ομίλου Pacha, από Ίμπιζα, που φέτος αποτελεί σημείο αναφοράς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Πως δεν γίνονται! Όλα γίνονται. Όλα έχουν γίνει. Και χειρότερα απ΄ αυτό.

Μπορείς να το δεις και εσύ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.