Κατ΄ ευθείαν πρωτοσέλιδο στο Τσίπας Μπλοκ

Σημειώνουμε αυτά που αξίζει να τονίσουμε. Και να αγνοήσουμε την προσωπική του ζωή, τις υποψίες ότι είναι gay, τις σχέσεις που δεν κατέληξαν σε γάμο και η απόκτηση παιδιού, τα ναρκωτικά που δεν τα απαρνήθηκε από το παρελθόν του, το ψώνιο με τη μαγειρική και το να κάνει μπάνιο στη θάλασσα και το χειμώνα. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Αν είναι όμο, αν είναι μπάυ, αν πάει και μα άντρες.

Ας πλησιάσουμε στην δισκογραφική μεταγραφή ενός πρωταθλητή του τραγουδιού, ο οποίος ακριβώς επειδή είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, παίζει πολύ δυνατά στην μουσική βιομηχανία. Δεν είναι μόνον τραγουδιστής. Είναι και σούπερ σταρ. Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί με σούπερ «βόμβα». Απόλυτα δικαιολογημένα να γεμίσει τα πρωτοσέλιδα των sites. Έτσι γίνεται με τους ”επάνω” της βαθμολογίας, ενώ με τους ”από κάτω”, ψάχνεις να τους βρες, μα….πουθενά. Κι αν τους πετύχεις σε κάποια γωνία, πες μου κι εμένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, ο Γιώργος Μαζωνάκης στην υπογραφή των συμβολαίων, με τους ιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο. Έγινε στα γραφεία της Panik, παρουσία όλου του team της. Μαζί με τον καταξιωμένο κι αγαπητό καλλιτέχνη ήταν ο παραγωγός του, Κώστας Καλημέρης.

Που, αλήθεια, θα τον δούμε το χειμώνα ετούτο; Ήδη ξέρουν οι καλώς πληροφορημένοι από το Τσίπας Μπλοκ. Δεν μας αγνόησαν όταν πρώτοι φέραμε στο φως πως από το Κέντρο Αθηνών, που ο αρχηγός ήταν για δύο σεζόν, πηγαίνει στο Φωταέριο. Ο πραγματικός Αρχηγός και εδώ. Με στοιχεία αυτός είναι. Αποδείξη ότι προσωπικά χειρίστηκε το θέμα με τον Ηλία Καμπακάκη. Κι ενώ ο δεύτερος είχε συμφωνήσει ξανά με το Voodoo. Για τις Κυριακές. Αλλά πως να αρνηθείς στον Μαζώ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.