..”Αλκυονίδες μέρες ΌΧΙ Δεν είναι οι καρδιές…”

Το λαικό τραγούδι, που είναι το ευαγγέλιο της νύχτας, ξαναζεί τις μεγάλες εκείνες στιγμές του παρελθόντος, και η συγκίνηση που προκάλεσε σε ολόκληρο τον κόσμο του, απλά δεν κρύβεται. Τόσο καιρό το περίμεναν, τόσο καιρό. Η Ιουλία Καλλιμάνη έφερε τα χαρμόσυνα νέα, με το νέο της single, με τον τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Mέρες). Στη μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης, και στους στίχους η Jenny Tsiko. Το γνωστό δίδυμο, μπράβο τους, η δουλειά τους ήταν στην εντέλεια και πάλι.

Πράγματι. Έχει δίκιο το tsipasblog.gr. Ποιος ασχολείται αν φοράει κάποιο συγκεκριμένο ρούχο, αν επέλεξε το σωστό μακιγιάζ. Σημασία έχει ότι ήταν τεράστια η ανάγκη στο σημείο που έχουμε φτάσει να ξανάναμπουν τα πράγματα στη θέση τους. Στο θρόνο το λαικό. Αυτή είναι η σωστή θέση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την Καλλιμάνη να ακούσεις μόνο :

“Δευτέρη ευκαιρία μου ζητάς
Από μένα είναι ΟΧΙ
Δε θα ταΐσεις όλα σου
τ’ άπωθημένα
Με τη καρδιά μου ξέχασέ το
τα σπασμένα
Κομμάτια μου
Τα’χω κολλήσει ένα ένα,
Παιχνίδι δε θα γίνω εγω
Ποτέ για σένα
Δεύτερη ευκαιρία
Μου ζητάς
Απο μένα ειναι
Όχι
Όχι
Όχι
Φέρε πίσω και τη πρώτη”

Την ίδια ώρα, μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα της Ιουλίας Καλλιμάνη, στο «Tokyo Theater Athens». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «παλάτι» των αδερφών Βουτυράκου. Και φέτος ειδικά θα είναι πιο «παλάτι» από ποτέ. Πρώτα θα δείτε και μετά θα μας πείτε.

Από αυτή την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σαββάτο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Διαβάστε επίσης : Την ανέλαβαν οι θεοί και οργιάζει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.