Κάντο όπως ο Χρήστος Καρατζάκος

Δύσκολο επάγγελμα ο τραγουδιστής. Έτσι λέω εγώ. Και ταλέντο να έχει κάποιος, η δουλειά είναι σκληρή. Χωρίς κανόνες. Άνευ προστασίας. Τα talent show όμως, για πάρτη τους στην παραμύθα. Περάστε κόσμε, νέα παιδιά, το αύριο είναι δικό σας, όλοι οι φιρμάτοι έτσι ξεκίνησαν, από το μηδέν. Αυτό κι αν είναι το πιο μεγάλο ψέμα.

Και μόνο όταν ο τραγουδιστής εργαστεί σε ομάδα κανονική, όχι κάτι σαν ομάδα, θα δείξει τι πραγματικά αξίζει. Αν είναι για το πάνω, τη μέση ή το κάτω. Θα ελευθερωθεί. Έτσι λέω εγώ, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και βλέπεις την εξέλιξη του Χρήστου Καρατζάκου. Σήμερα έχουν πέσει επάνω του όλα τα φώτα, εταιρίες, επιχειρηματίες και καθε είδους νταραβεριτζήδες αυτού του χώρου. Και του υποσχόνται μεγάλη καριέρα, τα cd και τα πρωτοσέλιδα στα περιοδικά, να γίνει φίρμα – brandname. Στην εξήγηση δεν λες μόνο πως επειδή είναι ξεχωριστός, ταλεντάκι, δουλέυει σκληρά, βγάζει ωραία τραγούδια.

Θα μετρήσεις κι άλλα. Ότι πέρυσι που είπε αντίο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ήρθε για το βήμα της Αθήνας, επέλεξε πολύ σωστά. Που σημαίνει Αγιονέρι Περιστερίου και Δημήτρης Βρχάμης. Και όχι άντε πάμε και βλέπουμε και θα δούμε, θα δείξει.

Η δεύτερη σεζόν που είναι εκεί, και εξελίσεται στο μεγάλο έργο της φετινής νυχτερινής Αθήνας….

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Διαβάστε επίσης : Έκανε την ιδανική αρχή και τώρα… το παραπέρα ο Γιάννης Γέροντας!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.