Η «Zafido» έκανε προτζεκτ το “προσφέρω πολυτελή σπίτια σε ελκυστικές τιμές”

Η πιο διαδεδομένη κατασκευαστική εταιρεία στον πλανήτη Αθήνα. Δύσκολα να βρεις project σε προχωρημένο επίπεδο και να μην υπογράφεται από την «Zafido Holding Hellas Ltd», που έχει παγκόσμια παρουσία με γραφεία στην Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κύπρο, την Αίγυπτο και το Βιετνάμ. Με 30 χρόνια εμπειρίας, 500 εκατομμύρια χαρτοφυλάκιο ακινήτων, 100+ επενδύσεις, 30+ έργα στην τρέχουσα αγορά, 250+ αφοσιωμένοι εργαζόμενοι. Τα έργα του είναι ο τέλειος συνδυασμός ρομαντικού μεσογειακού στυλ και μοντέρνου σχεδιασμού, δημιουργώντας έναν ζωντανό παράδεισο για αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Αλήθεια, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της «Zafido», ποιες οι ρίζες της καταγωγής του. Η ιδέα έχει κατακυρωθεί σε κάποιον Θωμά Κυριάκου. Κύπριος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ. Το οποίον οι τράπεζες τον θεωρούν ως το ιδανικό πελάτη και παράλληλα δηλώνει κουρασμένος εκατομμυριούχος. Δεν ξεχνά βέβαια, τα φτωχικά χρόνια που πέρασε στην Ορόκλινη. Αν δεν κάνω λάθος, είχε και ένα εργοστάσιο με ρούχα στην Κίνα. Και με τον κύριο Δημήτρη Φιντιρίκο είναι σε στενή συνεργασία. Πρόσωπο ελκυστικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Και ακριβώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας του παιχνιδιού του, έχει πάρει κεφάλι από ανταγωνιστές, έχει το προβάδισμα στην πώληση διαμερισμάτων και κατοικιών.

Ο εν λόγω, κατασκευαστής, παίζει με όλα τα όπλα της σημερινής εποχής, μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα. Και από εκεί μαθαίνουμε για τα πρότζεκτ που «τρέχει»..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.