Έκανε την ιδανική αρχή και τώρα… το παραπέρα ο Γιάννης Γέροντας!

19 Σεπτεμβρίου ήταν που ο Γιάννης Γέροντας, ανακοίνωσε πως αφήνει τη νυχτερινή ζωή του Βόλου, που ήταν ο πρωταθλητής. Και έρχεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον χάρτη της Αθήνας, στο πρωτάθλημα των μεγάλων. Και σε ομάδα, που είναι σε τοπ επίπεδο. Ναι, τέτοια ομάδα είναι και το Αγιονέρη Panormou, με πρόεδρο και προπονητή πάλι τον γνωστό Δημήτρη Αγιονέρη, τον ευχαρίστηκε για την εμπιστοσύνη του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, τρομπέτα και κείμενο που λέει "Αγιονέρι PANORMOU Giannis ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ"

Έχει δώσει αρκετά παιχνίδια από τότε, είναι ικανά να δώσουν εικόνα. Ο νυχτερινός οπαδός αισθάνεται ικανοποιημένος με την κατοχή και το επιθετικό παιχνίδι, με γκολ και τρίποντα, που βλέπει από τον Γιάννη Γέροντα. Έτσι στην Ιστορία του γράφεται ότι ο βορειοελλαδίτης τραγουδιστής, βρήκε την ομάδα, για να πρωταγωνιστεί και έξω από τα σύνορα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ακορντεόν και βιολί

Υπάρχει συνέχεια..Για να πάει ακόμη παραπέρα, θα χρειαστεί να προσθέσει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως μια δυνατή συνεργασία..Φτάνει και περισσεύει αν δεις με ποιον.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο
Βασίλης Δήμας – Γιάννης Γέροντας
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.