Μπαίνουν μπρος τα χειμωνιάτικα πλάνα

Το Ελλάδος Εικόνες εμφανίστηκε στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα στις 16 Ιουνίου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο. Στο μουσικό τιμόνι είχε τον Θανάση Βασιλάκο, και σκόραρε στο πρώτο κιόλας λεπτό. Στις 7 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος του, η σκυτάλη δόθηκε στον Ανδρέα Στάμο. Και στις 18 του Οκτωβρίου, σημειώθηκε ακόμη μια αλλαγή, με τον Κυριάκο Κυανό, να τον διαδέχεται.

Έπεσε σε αλλαγές πολλές, που δεν το βοήθησαν να βρει ρυθμό η ομάδα, θα έλεγε αυτός ο κάποιος, αν η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Αυτά θα έβαζε στο λογαριασμό. Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Το Ελλάδος Εικόνες απέδειξε πως ακόμη κι αν παίζει μ’ ένα γκρουπ διαφορετικών τραγουδιστών μέσα στη σεζόν. Όμως δεν θα επηρεαστεί, γιατί έχει έδρα, φανέλα. Εννοείται στο ενεργητικό του και την παλιά καραβάνα των δημοσίων σχέσεων, Γιάννη Πιρουνακη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ελλάδος Εικόνες, 5 Νοέμβρη

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και ποτό
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, φωτισμός, ποτό και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, φωτισμός, ποτό και πλήθος

Το καλοκαίρι πέρασε και σε αναπροσαρμογή στην δράση του θα προχωρήσει. Για καφέ και εστιατόρειο θα μείνει το καλοκαιρινό Ελλάδος Εικόνες ..

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Βεβαίως το Ελλάδος Εικόνες θα συνεχίσει να έχει νυχτερινή παρουσία. Αλλά για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να βρεθεί άλλος χώρος, χειμωνιάτικος. Επίσης, να είναι ο κατάλληλος, να είναι στο κλίμα της εποχής. Και βρέθηκε. Πίσω από το Hilton, Βεντήρη 5, Αθήνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κάνει οpening στις 11 Νοεμβρίου! Με τον Κυριάκο Κυανό, να συνεχίζει να μας ταξιδευέι μουσικά. Παρασκευή & Σάββατο θα είναι αυτός!

Ενώ υπάρχουν συζητήσεις και για άλλες μέρες. Ποιες άλλες μέρες ; Άκουσα κάτι για Πέμπτη με Λάμπη Λιβιεράτο και Κυριακή με Κώστα Καραφώτη, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο, επίσημο, ανακοινώσιμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.